Medlemskap – Översikt

Välj bland våra 3 olika medlemskap:

INVESTERARE – Ett medlemskap där du får tillgång till en mängd olika aktie- och fondportföljer. Du kan se våra historiska resultat här.

TRADER – För dig som vill vara lite mer aktiv på börsen. Prova gärna någon av våra swingtradingstrategier. Du kan se våra historiska resultat här.

ALGOTRADER – Håller du på med autotrading och vill veta mer om strategier och edger så är detta medlemskapet för dig.

INVESTERARE-1år

kr 985

Per ÅrPORTFÖLJER
Large Cap
Small Cap
Gordon Gekko
PPM Offensiv
PPM Balans
USA – Portföljen
Lat men Smart
PPM – Bra Fonder
Utdelningsportföljen


ÖVRIGT
30 minuters Skypekonsultation
10% rabatt på allting på sidan***

Jag vill bli medlem

ALGOTRADER

kr 699

Per Månad (betalas kvartalsvis)1 års abonnemang kostar 7295 kr (över 13% rabatt)


♣ Samma abonnemang som Trader men du har också access till alla artiklar som görs på bloggen om strategier och edger. Gäller även kod.


PORTFÖLJER
Allt som ingår i TRADER 1 år (se kolumnen till vänster)


SWINGTRADING
Allt som ingår i TRADER 1 år (se kolumnen till vänster)


ÖVRIGT
30 minuters Telefonkonsultation per kvartal
15% rabatt på allting på sidan***
3-4 stycken Tradingstrategier

Jag vill bli medlem

Våra resultat gömmer vi aldrig.

Vi vågar även till skillnad mot dom flesta andra visa våra resultat. Många i branschen bortförklarar eller ljuger gärna om denna viktiga detalj.

Du hittar våra resultat nedan:

-Resultat Aktieportföljer

-Resultat Swingtrading STH & USA

-Resultat Swingtrading USA – Collective2

Betalning sker via Paypal vilket är ett väldigt enkelt och säkert betalningsmedel. Du behöver inget konto där innan för att komma igång utan det skapas automatiskt när du fyller i dina kontaktdata.  Efter att ha anmält sig som medlem så kommer pengar att dras automatiskt från ditt konto tills du avslutar medlemskapet. Pengar kommer betalas i förskott för varje kommande månad. Du kan givetvis avsluta ditt konto när som helst.


Trogen medlem

*Om du har varit medlem kontinuerligt i mer än 6 månader erhåller du 5% rabatt på månadspriset. Detta sker inte automatiskt utan endast på egen begäran och inte retroaktivt. Anledningen till att det inte sker automatiskt är för att min programvara inte kan hantera det.
*Om du har varit medlem kontinuerligt i mer än 12 månader erhåller du 10% rabatt på månadspriset. Detta sker inte automatiskt utan endast på egen begäran och inte retroaktivt. Anledningen till att det inte sker automatiskt är för att min programvara inte kan hantera det.
*Du kan inte kombinera olika rabatter för ett medlemskap.
*** (Gäller ej Guld och Professionella paketet inom Algotrading. Maila mig om rabatter för detta)

Den information och de analyser som ni finner på denna webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte. Ingenting häri skall tolkas som personlig investeringsrådgivning. Under inga omständigheter skall denna information ses som en rekommendation att köpa, sälja eller behålla något värdepapper. Jag kan heller inte garantera att något av den information som du hittar på denna webbplats är korrekt, och att något skrivet här bör eller kan bli föremål för oberoende kontroll. Du, och du ensam, är alltid ansvarig för eventuella investeringsbeslut du gör. De idéer och strategier som finns på webbplatsen ska aldrig användas utan att du först bedömer din egen personliga och ekonomiska situation, eller att du rådfrågar en professionell finansiell rådgivare. Mina tankar och åsikter kommer också att ändras från tid till annan allteftersom som jag lär och samlar på mig mer kunskap.


Samuelssons Rapport står inte under Finansinspektionens tillsyn. Medlemskapen och tjänsterna ska inte betraktas som en personlig rekommendation. All användning av tjänsten sker på egen risk. Beslutsunderlag och annan information tillhandahålls utan garantier avseende säkerhet, risknivå eller korrekthet. Du uppmärksammas härmed på att all investering i aktie- och kapitalmarknaden innebär ett risktagande. Värde och avkastning kan såväl öka som minska och du kan förlora det investerade kapitalet. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida resultat. För ytterligare information se friskrivning samt prenumerationsvillkor.