ALGOTRADER – Detta ingår

 • Det är svårt att hitta edger och strategier i dagens hårda konkurrens världen över. Fler och fler håller på  med detta och det är viktigt att ligga ett steg före. Med denna tjänst så får du tillgång till alla gamla edger och inlägg samt de alla nya inlägg som kommer att tillkomma. Jag kommer att börja posta regelbundet med nya spännande edger/idéer/strategier.
 • Tillgång till allt dolt material som läggs in på bloggen (se ovan) och som handlar om strategier och edger.  Dessa inlägg kan ibland vara direkta strategier som går att handla som dom är. Vissa är ideer/edger som jag presenterar på ett enkelt sätt. Extremt prisvärt med andra ord om du jämför med vad det skulle kosta att köpa liknande strategier/ideer från strategileverentörer internationellt.
 • Du kommer även få tillgång till koden för artiklarna om edger och strategier. Dock endast kod för de inlägg som gjorts efter att du blev medlem PLUS 4 valfria som gjorts innan du blev medlem. Koden är skriven för Tradestation och Multicharts.
 • På denna länken kommer det finnas både dolda och ickedolda artiklar som handlar om edger/ideer/strategier. Du kommer att komma åt de som är dolda.
 • Förutom det som står listat på följande länk under ”ALGOTRADER” så ingår även nedan punkter medlemskapet.
 • Årsmedlem – 4 stycken proffsstrategier varav 1 intradag. Läs mer längre ner på sidan under rubriken Strategier. (Tradestation & Multicharts)
 • Kvartalsmedlem – 3 stycken proffsstrategier. Läs mer längre ner på sidan under rubriken Strategier. (Tradestation & Multicharts)
 • Emailsupport – Fråga om allting som gäller trading och investeringar.
 • Hjälp/feedback om du utvecklar strategier. Jag har över 20 års erfarenhet av strategidesign.
 • Så länge du inte avbryter ditt abonnemang så behåller du ditt låga pris oavsett ev. prishöjningar i framtiden.
 • 30 minuters telefonkonsultation per kvartal. På dessa samtal har du möjlighet att ställa vilka frågor du vill som handlar om trading.
 • Observera att kod ingår i abonnemanget endast för sådant som är gjort efter 1 juni 2017. Det var då som detta abonnemanget drog igång.

***Är du medlem i Investerare eller Trader idag och vill uppgradera? Maila mig så ordnar jag med en bra rabatt.


STRATEGIER

Som medlem (ALGOTRADER) så får du 3 eller 4 strategier beroende på om du är kvartals eller årsmedlem.

2 strategier (Swingstrategin och Nattstrategin) är domsamma som i Tradermedlemskapet. Du ser mer info om dessa nedan. Den 3:e och 4:e strategin som ingår lägger jag upp här inom kort. Du kan maila mig om du undrar och vill ha svar snabbare.

Du kommer få strategierna i Tradestation eller Multichartformat beroende på vad du vill ha. Du kommer få komplett kod och Workspace så det är bara att importara enkelt in i programvaran.


SWINGSTRATEGI

Nedan ser du 4 olika marknader som swingstrategin har applicerats på och där exakt samma inställningar har använts. Trots detta så får man ett fantastiskt resultat. Man har alltså fortfarande möjlighet att skruva lite på parametrar för att klämma ut ännu mer. Strategin går både kort och lång. Givetvis kan man applicera strategin på aktier också.

Nedan diagram visar SPY (ETF för SP500) – USA börsen

SPY

 

Nedan diagram visar varje år sedan 1996 för SPY (ETF för SP500) – USA börsen

SPY - per år
Nedan diagram visar XACT Bull (ETF för OMX30) – Stockholmsbörsen

XACT BULL

 

Nedan diagram visar XACT Norden (ETF för Norden index) – Stockholmsbörsen

XACT Norden

Nedan diagram visar Stoxx 50 – Europa index – Eurexbörsen

Stoxx 50 - Europa index


NATTSTRATEGI

Denna nattstrategi handlar på symbolen SPY. Det är en ETF som följer SP500 index. Strategin kan även användas på exv. terminer, CFD och minifutures. Strategin går till så att man handlar någon minut innan stängningskurs och säljer sedan på öppningskursen dagen därpå. Att göra så med de kriterierna som strategin använder har givit ett fantastiskt resultat. Strategin förklaras även på ren svenska för de som inte använder Multicharts och Tradestation.

Nedan ser du diagramet från år 1998. VI köper 100 aktier varje gång. overnight strategi