Autotradingpaket  – (Robottrading på din egen server)

Väljer du det röda eller blåa pillret?

Väljer du det röda eller blåa pillret inom trading? Är du redo att höra sanningen om trading och handla som hedgefonder och professionella gör?

Efter många år av trading och utbildning så anser jag fortfarande att bland det svåraste som finns är att försöka förklara för någon som inte lever på trading på heltid vad trading egentligen är och vad det inte är. Dom flesta lever fortfarande i sin Matrix av illusioner och letar efter något som inte finns. Det är först när du vågar ta det röda pillret som du har en chans att lyckas med trading. Är du en av dom som vågar det?

Drömmer du om att kunna ha en dator som autotrejdar åt dig? En dator som har ett antal strategier som daytrejdar åt dig automatiskt medan du gör något annat? Det är precis så min trading går till och nu kommer jag även att börja erbjuda andra denna unika möjlighet.

I dessa premiumpaket så ingår det färdiga strategier, hjälp och utbildning där vi tillsammans ser till att du kommer igång med autotrading (robottrading / algotrading) på din egen server.

Om du är intresserad av detta så hör av dig till mig så ordnar jag med mer information. Du kan även se längst ner på denna sidan en del av de saker som vi kommer att gå igenom.

♣♣♣ En elev berättar om sin algotradingutbildning med Samuelssons Rapport

PS. Alla som går Algotradingutbildningen får dessutom hjälp av min kontakt på Tradestation att få billigare kursdata samt diverse andra ”fördelar”. Det gäller er som ännu inte har något konto på TS.


Vem kan gå min utbildning?

Min tid är dyrbar för mig och jag värderar mina tradingkunskaper högt. Därför är jag kräsen med vem jag jobbar. Jag är med andra ord selektiv i mitt urval av de som kan gå denna utbildning. Det är bra om du har lite erfarenhet av liknande typ av trading tidigare men du känner att du skulle behöva ha lite hjälp för att komma framåt. Nedan ser du några av de kriterier som jag efterfrågar hos de som går min utbildning.

1) Jag måste vara säker på att du är seriös
2) Jag jobbar bara med de som kan lägga ner den tid som krävs för att ta sig igenom denna utbildning
3) Jag måste vara övertygad om att du har rätt inställning för att lyckas som trader
4) Jag vill även ha en kort telefonintervju med dig för att se att vi ”klickar”

Om du vill jobba med mig, skicka ett mail med en kort presentation så hör jag av mig till dig så snart jag kan.


Exempel på strategier som kan ingå i Professional-paketet.


BAS

kr 15000

inkl moms (ej företag)
 • All information som behövs för att komma igång med algotrading på din egen server/VPS
 • När kursen är slut så har du egna strategier som handlar automatiskt på de marknader som du väljer.
 • Hur utvecklar jag egna strategier?

2 Professionella tradingstrategier som jag själv använder

3 månaders prenumeration på Trader

6 tim Skype + mailsupport – 3 månader

Vill du mer information om vad som ingår i detta paket så är du välkommen att maila mig. Ni når mig här.

GULD

kr 30000

inkl moms (ej företag)
 • All information som behövs för att komma igång med algotrading på din egen server/VPS
 • När kursen är slut så har du egna strategier som handlar automatiskt på de marknader som du väljer.
 • Hur utvecklar jag egna strategier?

4 Professionella tradingstrategier som jag själv använder

6 månaders prenumeration på Trader

12 tim Skype + mailsupport – 6 månader

Vill du mer information om vad som ingår i detta paket så är du välkommen att maila mig. Ni når mig här.

PROFESSIONAL

kr 50000

inkl moms (ej företag)
 • All information som behövs för att komma igång med algotrading på din egen server/VPS
 • När kursen är slut så har du egna strategier som handlar automatiskt på de marknader som du väljer.
 • Hur utvecklar jag egna strategier?

10 Professionella tradingstrategier som jag själv använder (5000 kr per strategi är extremt billigt i en internationell jämförelse)

12 månaders prenumeration på Trader

20 tim Skype + mailsupport – 6 månader

Vill du mer information om vad som ingår i detta paket så är du välkommen att maila mig. Ni når mig här.

Viktiga punkter vi går igenom i några av de olika paketen

 • Hur hittar man Tradingidéer?
 • Hur man vet om en tradingstrategi är tillräckligt bra
 • Så här gör man inte när man testar eller bygger en strategi
 • Du får en strategi av mig som du testar på olika marknader. Vi analyserar resultatet tillsammans. (endast Professional paket)
 • Hur du väljer programvara
 • Hur du väljer mäklare
 • Dom flesta leverantörer är oärliga – hur undviker man dom?
 • Hur man kan se på en avkastningskurva om det är fake eller inte
 • Autotrading – vi lär oss hur man automatiserar sin trading
 • Komma igång med server/VPS
 • Hur man bygger en tradingstrategi
 • Därför behöver du en process som denna för att lyckas
 • Vilken marknad/er skall jag välja?
 • Hur man undviker dom vanligaste misstagen när man bygger strategier
 • Hur man testar en strategi
 • Monte Carlo? Är inte det en Formula 1 bana?
 • Hemligheten till att göra en strategi robust
 • Hur testar man en strategi korrekt?
 • Superenkelt sätt att komma igång med programmering av strategier
 • Vi bygger en egen strategi tillsammans (endast Professional paket)
 • Bygga en portfölj med många strategier – detta måste du tänka på
 • Vi testar strategier på portföljnivå – Portfoliomanagement

Den information och de analyser som ni finner på denna webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte. Ingenting häri skall tolkas som personlig investeringsrådgivning. Under inga omständigheter skall denna information ses som en rekommendation att köpa, sälja eller behålla något värdepapper. Jag kan heller inte garantera att något av den information som du hittar på denna webbplats är korrekt, och att något skrivet här bör eller kan bli föremål för oberoende kontroll. Du, och du ensam, är ansvarig för eventuella investeringsbeslut du gör. De idéer och strategier som finns på webbplatsen ska aldrig användas utan att du först bedömer din egen personliga och ekonomiska situation, eller att du rådfrågar en professionell finansiell rådgivare. Mina tankar och åsikter kommer också att ändras från tid till annan allteftersom som jag lär och samlar på mig mer kunskap.