Samuelssons Rapports Portföljer – Resultat

Samuelssons Rapport Portföljer har som mål att vara en exklusiv börstjänst för den privata investeraren. Vårt huvudfokus är alltid på slutresultatet. Vi är en liten aktör som vill utmana dom stora jättarna som alltför länge tagit för mycket betalt utan att kunna leverera resultat därefter. Vi vågar även till skillnad mot dom flesta andra visa våra resultat. Dom flesta i branschen bortförklarar gärna denna viktiga detalj.


PS. Alla resultat är inte alltid uppdaterade till dagens datum. Om det är något resultat du saknar så maila mig så skickar jag över det senaste.


Avkastningen för Gordon Gekko strategin.

gggg

Gordon Gekko fram till sista december 2016. (nedan)


Utvecklingen för Small Cap och Large Cap (nedan). 

scsc

Small Cap  2016. (nedan)


lclc

Large Cap 2016. (nedan)


PPM Balans och offensiv (nedan)

PPM Balans

PPM Offensiv


Lat men Smart (nedan)

Sedan start: 31 dec-2011

tot lms

2016, till och med sista 4 september-2016

2016

BRA FONDER portföljen – avkastning för 2016

 


Den information och de analyser som ni finner på denna webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte. Ingenting häri skall tolkas som personlig investeringsrådgivning. Under inga omständigheter skall denna information ses som en rekommendation att köpa, sälja eller behålla något värdepapper. Jag kan heller inte garantera att något av den information som du hittar på denna webbplats är korrekt, och att något skrivet här bör eller kan bli föremål för oberoende kontroll. Du, och du ensam, är ansvarig för eventuella investeringsbeslut du gör. De idéer och strategier som finns på webbplatsen ska aldrig användas utan att du först bedömer din egen personliga och ekonomiska situation, eller att du rådfrågar en professionell finansiell rådgivare. Mina tankar och åsikter kommer också att ändras från tid till annan allteftersom som jag lär och samlar på mig mer kunskap.