Blanka med ”Double Seven Strategy” – 4

By 24 oktober, 2016Strategier

Kan man få shorts (blankning) att fungera med Double Sevenstrategin?

Jag kikade på originalstrategin Double Seven lite i mina 3 tidigare inlägg som du hittar här och här och här . Jag tänkte här kika på om det fanns något enkelt sätt att blanka med denna strategin? Att bara vända på logiken och blanka vid 7 dagarshögsta och köpa tillbaka vid 7 dagarslägsta gick inte alls bra. Det gav följande resultat i USA-indexet SP-500.

Double Seven Strategy Going Short

Jag har gjort en liten omskrivning av logiken för att få blankningen att fungera. Vad sägs om en resultatkurva som denna?

Vinstprocenten för min omskrivning av strategin gav hela 84% med en profitfactor på 5,35! Shortsens vinstprocent var 82% och profitfactor på 3,97. Naturligtvis överoptimerat. Men resultatet är så starkt att den värd att ha under uppsikt i några månader för att se om den fortsätter att leverera.

Vill du veta hur jag har gjort och vilken logik som förbättrade resultatet? Vill du veta hur jag fick blankningen att fungera bra? Använder du Multicharts eller Tradestation så kan du även få koden för detta. Som medlem så har du möjlighet att se allt detta här.

Övriga inlägg i serien hittar du här:
Artikel1

Artikel2
Artikel3

 

Här hittar du många fler strategier och edger.

Join the discussion 2 Comments