Aktieportföljen (Large Cap)

Det här är en mycket bra portfölj som består av Stockholmsbörsens större bolag och som jag haft i ganska många år nu. Det är extra kul då jag börjar få lite historik att visa upp som visar på den fina utvecklingen för strategin. Portföljen består oftast av mellan 8 och 15 aktier och bytena gör jag månadsvis. I genomsnitt är det ungefär ett byte varannan månad.

Det är mycket enkelt att följa mina portföljer. Jag skickar ut ett mail en gång i månaden ungefär och uppdaterar alla medlemmar om något skall köpas eller säljas. Uppdateringen sker alltid på en söndag vilket innebär att alla har samma chans att köpa och sälja till samma kurser på måndagens öppning. Resultaten som du hittar här kommer från handel som har redovisats på detta sätt. Det är väldigt enkelt att följa portföljen och få exakt lika resultat som de jag har redovisat i diagrammen.

Strategin är långsiktig och har en mellan till låg risk

För att minimera risken och nedgångar i portföljen så använder jag även en marknadstimingsignal som ger mig ökade möjligheter att skydda mina sparpengar vid eventuella nedgångar på börsen.

Målet med mina aktieportföljer är alltid att varje år slå svenskt aktieindex. Något som de flesta svenska fonder och förvaltare i princip aldrig klarar av.

Avkastningen hittar du här.

Intresserad av att veta mer? Läs då här: 

Medlemskap

eller maila mig på:

samuelssonsrapport (SnabelA) gmail.com

Här hittar du senaste portföljuppdateringen.