DEN ULTIMATA & BÄSTA UTDELNINGSPORTFÖLJEN 2018

By 7 november, 2016Börsblogg

Ja, det vill jag gärna tro att det är även om det är att sticka ut hakan lite väl mycket kanske. Ambitionen finns där i varje fall.

En av de vanligaste frågorna som jag fått genom åren jag haft Samuelssons Rapport är varför det inte finns någon utdelningsfokuserad portfölj. Nu har jag vikt mig för trycket och beslutat mig för att introducera en. I samband med uppdateringen av mina övriga portföljer så kommer jag även introducera denna nya portfölj. Det kommer bli hård konkurrens för den nya utdelningsportföljen. De övriga portföljerna vi har på Samuelssons Rapport har haft en fantastisk avkastning sedan vi startade med portföljerna 2007-2008. Vi har slagit index varje år. Min ambition är densamma för utdelningsportföljen. Tillsammans med alla utdelningar så skall portföljen vara bättre än index varje år.

Här kan du se avkastningen för övriga portföljer på Samuelssons Rapport