Ett bra år med en ok avslutning…

Så var då året till ända och jag har lagt ännu ett år till handlingarna och skall summera mitt tradingår. Det brukar ta mig någon vecka att summera allting och skriva ner minnesanteckningar och ta fram sådant som varit viktigt från mina journaler och lägga in det till summeringen för året.

Även om jag faktiskt går tillbaka ibland och reviewar mina ”årsbokslut” ibland så är det inte det som är det viktigaste. Det viktigaste är att sätta igång hjärnan, att ta fram det som faktiskt var viktigt under året och sätta igång och inplementera det i min trading just nu. Vad är det som jag varit med om under året som är viktigt och som inte är random/slumpen.

Året har varit bra och jag lyckades öka både min omsätting och mitt resultat. Jag hade 11 av 12 månader på plus och 64% av mina dagar var positiva under året. Det är ett bra resultat då jag dessutom har en mycket större vinst i snitt på mina vinnardagar kontra mina loserdagar.

Idag tjänade jag 2500 USD och tradade 110000 aktier och det är också ett ok resultat med tanke på min låga omsättning för dagen.

http://brafondval.se/wordpress/wp-content/uploads/30-12-101.gif

Dela gärna detta