Funkar RSI på Stockholmsbörsens aktier– del 6

By 1 juni, 2017Strategier, X

Här följer ännu en del om RSI fungerar på STH-börsens aktier eller inte? Jag testar en portfölj med ungefär 100 olika bolag på Stockholmsbörsen. Large caps i detta fallet.

Förra gången testade vi om vi kunde förbättra vårt system genom att använda indikatorn IBS. Vi lyckades med lite tester hitta en variant på IBS som fungerade och förbättrade systemet något. Finns det något mer man kan göra? Ja, jag testade lite andra saker också och kom fram till något som jag anser vara bättre än det som jag gjort tidigare. Är du tradermedlem så kan du läsa på denna länken hur jag lyckades få till följande diagram. Höjd vinstprocent, höjd profitfactor och ett sänkt genomsnitt på drawdownens. Det börjar se bra ut nu tycker jag. Skulle jag handla med denna strategi eller inte? Ja, det kan du läsa om om du är medlem på Samuelssons Rapport.

Här hittar du många fler strategier och edger.

Gillar du denna artikeln så kanske du även gillar detta.