Köpsignaler på följande aktier – swingtrading

By 20 mars, 2013Blogg

OBSERVERA ATT DET FINNS BÅDE EN SVENSK OCH EN AMERIKANSK VARIANT PÅ SWINGTRADING NU. BÅDA INGÅR I MEDLEMSKAPET.

USA Swingtrading
Svensk Swingtrading

—————————————————————————————————————-

Jag har funderat en del på om jag skall börja erbjuda lite swingtradingsignaler igen på bloggen. Jag körde ju det för ca ett år sedan och fick en hel del positiv respons från Er läsare.

Jag tycker det skulle vara kul att börja igen men problemet för mig är alltid att hitta tillräckligt med tid att göra det. Så för att inte lova för mycket så tänkte jag börja ganska enkelt. Jag kommer att ta med köpsignaler som jag anser vara värda att agera på och även säljsignaler när dom kommer. Köp och säljsignaler kommer alltid att ske på nästföljande dags kurser.

Jag kommer inte gå in på hur jag får fram mina signaler av ganska så uppenbara skäl. Det är mina yrkeshemligheter och det ligger många års arbete bakom mycket av dessa ideer.

Det är väldigt hög träffsäkerhet på signalerna, ett snitt på mellan 70-90% kan Ni förvänta Er med en profitfactor på över 2,5 vilket är högt.  (Summan av vinsterna dividerat med summan av förlusterna)

Detta är alltså strategier som jag använder dagligen i en del av min trading och tjänar bra med pengar på. 

Givetvis är det inte bara köpsignalen som är viktig för att tjäna pengar utan det finns en hel del annat att tänka på också såsom storlek på din position i förhållande till din kapital samt psykologi mm mm.

Som jag skrev ovan så kommer jag att smyga igång det här ganska så anspråkslöst och fortsätta bygga vidare på det framöver om det uppskattas.

Det kommer inte finnas signaler till strategierna varje dag utan jag kommer endast att med  någonting när det uppfyller mina kriterier för en trade.

Det kommer i första hand att erbjudas till medlemmar  men jag kommer även att ta med en del signaler här på bloggen för ”vanliga” läsare.

Köpsignalerna (4 st) idag är följande:

1) Atlas Copco (Limit* 159,72)
[private levels=”sr-standardprenumeration”]

2) HM (Limit* 226,6)
3) SKF (Limit* 159,21)
4) Sandvik (Limit* 101.34) 

[/private]

(*Med limit menar jag att du inte köper aktien om den överstiger priset som står. Ännu bättre är att göra en köplimitorder his din mäklare. Signalen gäller under hela dagen men inte längre)