Medlemskap – Översikt

Jag vill hjälpa både nybörjare och dig som hållit på ett tag.

Mitt absolut främsta mål när jag skapade möjligheten att bli medlem på min bloggalgotrading är att försöka hjälpa så många som möjligt att lyckas med sina investeringar och sin trading.
.
Som medlem kan du alltid höra av dig till mig med frågor om något som rör just din situation. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du hållit på ett tag. Jag svarar på alla mail och försöker hjälpa alla.
.
Som medlem kan du även ta del av vad jag gör med mina portföljer och i min trading.
.
Jag kommer mycket detaljerat visa när jag köper och säljer aktier, terminer och fonder i mina portföljer. och strategier. Dessutom kommer jag ha med en hel del annan information som är nyttig för den som investerar och trejdar. Jag lovar full transparens på portföljerna och tradingen som jag handlar med.

Du kan följa resultatutvecklingen på det som du kommer ha tillgång till  här och här.

Medlemskapet är löpande och betalning sker månadsvis om du inte väljer att bli årsmedlem vilket kan ha vissa fördelar. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. Alltså ingen bindningstid.

2 olika medlemskap

Jag har idag 2 typer av medlemskap. Läs nedan om vad dom två alternativen innehåller.

Medlemskap INVESTERARE

Detta medlemskap kostar 99 kr per månad. (Läs längst ner i grönt om hur du kan få lägre pris som trogen medlem.) Du kan även betala för ett helt års access för endast 985 SEK. Då ingår även 30 minuters konsultation med mig. (Värde 500 kronor) En mycket bra deal med andra ord. Som Investerarmedlem kommer du ha access till alla portföljer som finns på sajten. Det finns idag 8 stycken:

Large Cap
Small Cap
Gordon Gekko
PPM Offensiv
PPM Balans
USA – Portföljen
Lat men Smart
PPM – Bra Fonder

Som Årsmedlem ingår även detta i medlemskapet:

  • 30 minuters konsultation med mig via Skype. (endast vid köp av 1 års medlemskap, värde 500 SEK)
  • 10 % rabatt på alla mina utbildningar och strategier.

Betalning sker via Paypal. Har du inget konto hos där ännu ännu så är det superenkelt att sätta igång med.  Det är dessutom kanske det säkraste onlinebetalningsmedlet som finns. Efter att ha anmält sig som medlem så kommer pengar att dras automatiskt från ditt konto tills du avslutar medlemskapet. Detta gör du själv via den betalningsmetod du använder. Pengar kommer betalas i förskott för varje kommande månad. Du kan givetvis avsluta ditt konto när som helst.

RESULTAT TILL PORTFÖLJERNA HITTAR DU HÄR.

Medlemskap TRADER

Detta medlemskap kostar 299 kr per månad.  (Läs längst ner i grönt om hur du kan få lägre pris som trogen medlem.) Du kan även betala för ett helt års access för endast 2400 SEK. Du får då 33% rabatt. Då ingår även 30 minuters konsultation med mig (Värde 500 kronor) samt 2 stycken strategier enligt nedan. Som Årsmedlem får du dessutom 10 % rabatt på alla mina utbildningar och strategier. En mycket bra deal med andra ord.

PROVA PÅ i 10 dagar för 99kr. 

Du kommer ha full access till allting på sajten och du kan ta del av bland annat följande:

RESULTAT TILL TRADINGEN  HITTAR DU HÄR.

Portföljer som ingår i Tradingmedlemskapet
Large Cap
Small Cap
Gordon Gekko
PPM Offensiv
PPM Balans
USA – Portföljen
Lat men Smart
PPM – Bra Fonder

RESULTAT TILL PORTFÖLJERNA HITTAR DU HÄR.

daytradingBetalning sker via Paypal. Har du inget konto hos där ännu ännu så är det superenkelt att sätta igång med.  Det är dessutom kanske det säkraste onlinebetalningsmedlet som finns. Efter att ha anmält sig som medlem så kommer pengar att dras automatiskt från ditt konto tills du avslutar medlemskapet. Detta gör du själv via den betalningsmetod du använder. Pengar kommer betalas i förskott för varje kommande månad. Du kan givetvis avsluta ditt konto när som helst.

Klicka här för att bli medlem.

*Om du har varit medlem kontinuerligt i mer än 6 månader erhåller du 5% rabatt på månadspriset. Detta sker inte automatiskt utan endast på egen begäran och inte retroaktivt. Anledningen till att det inte sker automatiskt är för att min programvara inte kan hantera det.
*Om du har varit medlem kontinuerligt i mer än 12 månader erhåller du 10% rabatt på månadspriset. Detta sker inte automatiskt utan endast på egen begäran och inte retroaktivt. Anledningen till att det inte sker automatiskt är för att min programvara inte kan hantera det.
*Du kan inte kombinera olika rabatter för ett medlemskap.

*Kom ihåg att det finns en betydande risk för förlust i handel med aktier, terminer och PPM-fonder.
*Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
*Handla inte med pengar du inte har råd att förlora.

Jag vill understryka att jag inte rekommenderar någon att ta det jag skriver om som råd att köpa eller sälja något för att tjäna pengar utan istället för vad det är; högst personliga åsikter om kapitalmarknaderna.

Den information och de analyser som ni finner på denna webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte. Ingenting häri skall tolkas som personlig investeringsrådgivning. Under inga omständigheter skall denna information ses som en rekommendation att köpa, sälja eller behålla något värdepapper. Jag kan heller inte garantera att något av den information som du hittar på denna webbplats är korrekt, och att något skrivet här bör eller kan bli föremål för oberoende kontroll. Du, och du ensam, är ansvarig för eventuella investeringsbeslut du gör. De idéer och strategier som finns på webbplatsen ska aldrig användas utan att du först bedömer din egen personliga och ekonomiska situation, eller att du rådfrågar en professionell finansiell rådgivare. Mina tankar och åsikter kommer också att ändras från tid till annan allteftersom som jag lär och samlar på mig mer kunskap.