Vem är jag?

Jag är en vanlig trader som känner sig oerhört privilegierad att kunna syssla med någonting som jag älskar. Jag hoppas att alla någon gång hittar dit där jag är idag och kunna få ha möjligheten att längta till jobbet på samma sätt som jag gör.

Min erfarenhet kommer
 från att ha trejdat den amerikanska aktie- och terminsmarknaden i över 20år och designat tradingssystem i nästan lika lång tid. Jag har under denna tid dessutom hunnit med att vara kontorschef, varav en av uppgifterna var att lära upp nya traders, på en av USA största daytradingfirmor (Prop trading). Huvudfokus är fortfarande på de amerikanska börserna även om jag idag också handlar på ett flertal börser i Europa och Asien numer. Jag handlar nästan uteslutande med terminer och min trading är till stor del automatiserad (robottrading).

OM BLOGGEN
Mitt mål med Samuelssons Rapport var från början en form av terapi och tidsfördriv. Den är fortfarande till viss del det men har vuxit till att bli en större del av mitt liv genom att fler och fler läser och min blogg, blir medlemmar och utnyttjar mina tjänster. Mitt fokus är fortfarande att det skall vara roligt att jobba med Samuelssons Rapport samt att den aldrig skall hindra min huvudsyssla, vilket alltid kommer att vara min egen trading. Jag tror också att det faktum att jag jobbar som trader gör mina produkter bättre samt förhoppningsvis mer trovärdiga.

Huvudfokus på Samuelssons Rapport är alltid resultatet. Därför visar vi alltid våra resultat. Dom flesta konkurrenter i branschen gömmer eller bortförklarar gärna denna oerhört viktiga del. För mig är det en självklarhet att visa detta. Jag tror att detta är en av anledningarna till att Samuelssons Rapports medlemsantal växer så kraftigt som den gör.


En intervju med mig.

Lite mer om mig


Kontakta mig. På grund av mycket arbete kan det ibland ta tid för mig att svara. Jag försöker dock svara på alla (seriösa) mail.