Vem är jag?

Jag är en vanlig trader som försörjer sig på det.  Jag känner mig oerhört privilegierad att kunna syssla med någonting som jag älskar. Jag hoppas att alla någon gång hittar dit där jag är idag och kunna få ha möjligheten att längta till jobbet varje dag. Jag handlar nästan uteslutande med terminer på många marknader världen över.

Min erfarenhet kommer
 från att ha trejdat den amerikanska aktiemarknaden i över 20år och designat tradingssystem i nästan lika lång tid. Jag har under denna tid dessutom hunnit med att under en tid vara kontorschef varav en av uppgifterna var att lära upp nya traders på en av USA största daytradingfirmor (Prop trading). Huvudfokus är fortfarande på de amerikanska börserna även om jag handlar på ett flertal börser runt om i världen idag. Jag har lång erfarenhet inom både aktie- och terminshandel.

OM BLOGGEN
Mitt mål med Samuelssons Rapport var från börjar en form av terapi och tidsfördriv. Den är fortfarande det men har vuxit till att bli en större del av mitt liv genom att fler och fler läser min blogg och blir medlemmar. Mitt fokus är fortfarande att det skall vara roligt att jobba med den samt att den aldrig hindrar min huvudsyssla, vilket alltid kommer att vara som trader. Jag tror också att det faktum att jag jobbar som trader gör mina produkter bättre samt förhoppningsvis mer trovärdiga. Huvudfokus på Samuelssons Rapport är alltid resultatet. Därför visar vi alltid våra resultat. Dom flesta konkurrenter i branschen gömmer eller bortförklarar gärna sina resultat. För mig är det en självklarhet att visa detta. Jag tror att detta är en av anledningarna till att Samuelssons Rapports medlemsantal växer så kraftigt som den gör.


En intervju med mig.

Lite mer om mig


Kontakta mig gärna. På grund av mycket arbete kan det ibland ta tid för mig att svara. Jag försöker dock svara på alla (seriösa) mail.