Vill du lära dig mer om trading och hur man sparar i aktier?

Du har kommit rätt i så fall.

Om du någonsin undrat var du kan hitta bra råd och tips om trading och sparande? Jag vill gärna tro att du är på rätt ställe i så fall.

Samuelssons Rapport är platsen för att lära sig mer om detta.

Våra resultatbaserade (mer) tips och råd är anledningen till att vi har flera hundra medlemmar samt att vår utbildning växer år efter år.


Vill du ha konkreta råd om trading och aktiesparande? Då kan vårt nyhetsbrev vara något för dig. 

Startade 2008

Bloggen Samuelssons Rapport, startade jag 2008, som en hobby och sidoverksamhet och för att jag tyckte det var roligt att kunna nå ut till fler likasinnade i Sverige. Kontakten med andra traders har varit (och är) med råge det mest givande (och lönsamma) med denna bloggen.

Kontakta mig gärna om du vill snacka trading. Jag lever och andas det varje dag. Det är min största passion, mitt jobb och min hobby sedan över 20 år.

Enmansshow?

Sedan slutet av 2017 så är det inte bara jag som jobbar med Samuelssons Rapport. Det var i nästan 10 år en enmansshow. Jag får idag hjälp med både skrivande, support och drift. Jag fokuserar idag mestadels på tradingen och vår utbildning vilket är de områden där jag gör mest nytta och som jag tycker är roligast. På grund av tidsbrist så lag letar också aktivt efter samarbetspartners för att utveckla sidan.

Vill du vara en del i vårt team?

Vi söker alltid traders och duktiga skribenter som kan hjälpa oss framåt. Hör gärna av dig till oss om du tror att du har något att bidra med. Vi har flera spännande projekt på gång så hör av dig.

Om mig (oss)

Jag har arbetat med trading i ungefär 20 år och handlar idag på börser över hela världen. Jag är utbildad civilingenjör från KTH. Jag spenderar mina dagar med att handla mina egenutvecklade tradingstrategier samt att lära upp nya traders att göra detsamma.

Jag har även jobbat och trejdat som ”Prop”-trader i USA i flera år. Jag har en amerikansk mäklarlicens  (se nedan), en så kallad Series 7. Denna ”tog” jag i London och i Chicago. Under mina år i USA blev jag också ansvarig för att lära upp nya traders på en av USA’s största proptrading företag.

Min amerikanska series 7 licens: Här är 2 av de examensbevisen.

Jag kommer från Göteborg (men bor växelvis i Göteborg och Stockholm) men jag har bott större delen av mitt vuxna liv utomlands. Jag har bott och jobbat med trading i USA, Indonesien, Italien, Tyskland, Malaysia, Korea, Holland och England.

På fritiden hänger jag helst med min son om jag inte är ute och reser.

(Intervju med mig här på amerikanska Collective 2.)


Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev om du vill få resultatbaserade råd om trading och aktiesparande?