Jag får ofta frågor och önskemål om att man vill handla med fler signaler och/eller strategier. Jag har jobbat på detta ett tag nu och kan med glädje börja rulla ut en ny swingtradingstrategi som jag i brist på ett nytt namn kallar Swingtrading 2. Det får den heta tills jag döper den till något bättre namn. Den är fortfarande i Beta och jag ber därför om försiktighet om ni använder signalerna. Portföljen kommer att max ha 4 positioner samtidigt. Alla signaler (köp och sälj) sker på öppningen av börsen. Detta underlättar för många då man slipper passa börsen både på öppning,stängning och under börsens öppettider. Uppdatering av signalerna sker som vanligt via mail och här på hemsidan. Bara för att vara övertydligt så vill jag tillägga att båda mina strategier kommer att handlas bredvid varandra. Jag har inga som helst tankar på att avsluta den swingtrading som jag har på Samuelssons Rapport nu och har haft de senaste 5 åren.

Maila mig gärna om ni har några frågor om strategin.