Här är resultaten för de swingtrades som vi tar i vår tradingtjänst. Samuelssons Rapports Swingtrading har som mål att vara en exklusiv börstjänst för den privata aktiva investeraren. Vårt huvudfokus är alltid på slutresultatet. Vi vågar även till skillnad mot dom flesta andra visa våra resultat. Dom flesta i branschen bortförklarar gärna denna viktiga detalj.


Resultat för år 2017

Resultat för år 2016

Resultat för år 2015

Resultat för år 2014

Resultat för år 2013


RESULTAT från livetrading i USA (verifierade trades)


Lyckas med signalerna
Dom flesta som är medlemmar och följer de grundläggande regler som vi har för swingtradinghandeln brukar lyckas med vår tjänst. Med en sund storlek på dina trades, och ett lågt courtage (gärna noll) så är det svårt att undvika detta. De som misslyckas tillhör oftast någon av dessa 4 grupper:

  • Man tar för stora trades i förhållande till sitt konto och förlorar alldeles för mycket dom gånger vi tar en förlust.daytrading
  • Man har för högt courtage
  • Man följer inte signalerna.
  • Man tar inte alla trades.

Om du ser till att inte falla i någon av dessa fällor så kommer du med stor sannolikhet lyckas med din swingtrading.


Hög sannolikhet och bra odds för vinst
Observera att resultaten ovan egentligen inte är en rättvisande summering för hur det skulle gå om man tradade detta med riktiga pengar. Din storlek på position och konto kommer påverka resultatet mycket. Sedan kan en eventuell växlingsavgift mellan dollar och kronor också påverka. Observera också att detta är tips på bra swingtrades med höga odds och stor sannolikhet för vinst. Sedan är det inte alltid heller möjligt att ta alla trades som redovisas en dag beroende på hur stora trades som du tar. Att summera trades i en kolumn som jag gjort är egentligen inte heller helt korrekt matematiskt. Men i brist på något bättre så kan man ändå få en uppfattning om hur trades jag tar har gått historiskt.

Join the discussion 8 Comments