Swingtrading – Svenska aktier

Efter att ha frågat mina medlemmar och läsare på bloggen vad dom helst skulle vilja handla med så svarade en stor majoritet att dom helst vill handla med svenska aktier. Jag lyssnade på detta och jobbade hårt för att ta fram ett riktigt bra tradingsystem som handlar med svenska aktier. Jag är nu glad över att jag kan sjösätta denna strategi och visa den för mina medlemmar. Den är något av det vassaste jag gjort och jag tror att den kan bli riktigt populär.

Det har dessutom blivit enklare att följa med i strategin och även att bestämma positionsstorlek. Den använder max 4-5 positioner i portföljen. Uppdatering av signalerna sker som vanligt via mail och här på hemsidan.

Prova i 14 dagar för 1 krona!

Om du är nyfiken på att testa strategin så kan du nu göra det för endast 1 krona i 14 dagar. Därefter övergår den automatiskt till ett normalt Traderabonnemang.

Nedan ser du resultat för strategin sedan år 2000. Har du frågor så tveka inte att höra av dig.