Vill du kunna handla med strategier som har resultatkurvor liknande den som på bilden nedan? Bilden är från en av de strategier som jag lär ut och som är inkluderad idaytrading swingtradingutbildningen. Den handlar aktier löpande på Stockholmsbörsen.

 

Vi kommer på denna kursen lära oss hur man tjänar pengar på swingtrading. (Observera att denna kurs inte är densamma som denna).  Du kommer lära dig allt som behövs för att kunna bemästra några av mina swingtradingstrategier. Utöver detta så kommer jag gå igenom hur du fortsätter och kan utveckla nya egna strategier och komplettera din portfölj hela tiden med något nytt och fräscht. Vi går även igenom vilka krav och vilka frågor man skall ställa när man utvecklar något nytt eller om man köper sin service/signaler från en leverantör.

I kursen går vi igenom allt du behöver kunna för att börja tjäna pengar på denna strategi. Jag använder min erfarenhet för att guida dig igenom allt du behöver lära dig för att handla med denna strategi.Swingtrading portfolio real time

Vi kommer under en månad via, email och Skype, gå igenom det som är viktigt för att var och en skall nå sitt uppsatta mål och även följa upp det med mailsupport i totalt 3 månader. (Mailsupporten beräknas från när utbildningen startar).

Jag går även igenom min utvecklingsprocess från idéstadiet till färdig strategi och hur jag säkerställer att en strategi är robust och färdig att trejda.

I kursen ingår:
*3 timmar Skype samtal
*3 månaders email support (räknat från start av utbildningen)
*3 månaders TRADER medlem på min blogg. (Värde 897 kr)

*3 swingstrategier som jag använder när jag trejdar Stockholmsbörsen. Strategierna fungerar även på amerikanska, tyska, nordiska och andra länders aktier och ETF’er.

 Vi går igenom hur dom fungerar och hur jag går tillväga när jag väljer ut kandidater för handel. Vi kommer även gå in på sk. Money management. (Hur stora positioner, hur många positioner och vilken risk bör jag ta?)

Strategin levereras som Tradestationkod samt förklarad på ren svenska. Jag hjälper även till så gott jag kan att översätta den till annat språk om önskemål finns. Det är ingen nödvändighet att ha Tradestation eller någon annan avancerad backtesting-programvara för att handla med denna strategin. Däremot behövs någon sorts programvara med enkla indikatorer och kursdata.

Vi går även igenom hur man kan använda min swingtradingidéservice som jag har på min blogg på ett optimalt sätt.

Det du kommer lära dig på denna kursen är tillräckligt för att börja tjäna pengar med en gång efter utbildningen. Utöver detta så kommer jag även gå igenom hur du fortsätter med nya idéer och strategier och kompletterar din portfölj hela tiden med nåt nytt och fräscht och även vilka krav man måste ha när man utvecklar något nytt.

*Diverse Excelblad som kommer vara bra för din handel och för att kvalitetssäkra din trading.

*Pris swingtradingutbildning:
6000 kr (inkl moms)
(vi inleder med ett kort samtal via Skype (10-15 min) innan du förbinder dig men jag vill gärna att du är seriöst intresserad innan vi talas vid. Min tid är en bristvara tyvärr)

(Är du intresserad så hör av dig. Du hittar min mail adress här.)