Här är ett litet urval av de strategier som finns till salu. Det finns fler som jag inte tagit med i listan nedan. Om ni söker någonting särskilt i strategiväg så hör gärna av er och fråga om jag har det. Ni kan maila mig på: samuelssonsrapport (SNABEL-A) gmail.com

OBS. Vill du ha en komplett rapport på någon av strategierna så kontakta mig via mail så skickar jag över det. Just nu visar jag bara en avkastningskurva vilket inte säger så mycket egentligen.


DAX – 20 min bars – Daytrader PRIS: 25000 SEK

En pålitlig daytrader i tyska DAX-indexet som handlas på Eurex. Den trendföljande logiken i strategin gör den extra robust mot förändringar i marknaden. Maila mig för ytterligare information om strategin.

DAX – 5 min bars – Daytrader PRIS: 20000 SEK

Detta är också en pålitlig daytrader i tyska DAX-indexet som handlas på Eurex. Denna strategin handlar breakouts och har varit en trotjänare i min portfölj i många år. Maila mig för ytterligare information om strategin.

DAX – 5 min bars – Daytrader PRIS: 25000 SEK

Detta är också en pålitlig daytrader i tyska DAX-indexet som handlas på Eurex. Denna strategin handlar vid olika gapsituationer. Denna strategin har också  varit en trotjänare i min portfölj i många år. Maila mig för ytterligare information om strategin.


DAX – Daily bars – Nighttrader PRIS: 20000 SEK

Detta är en natttrader i tyska DAX-indexet som handlas på Eurex. Denna strategin köper vid på kvällen och säljer vid öppningen nästa morgon. En pålitlig trader som är en perfekt diversifiering för de flestas tradingportföljer. Maila mig för ytterligare information om strategin.

 

Kom ihåg att det finns en betydande risk för förlust i handel med aktier. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Handla inte med pengar du inte har råd att förlora. 

Den information och de analyser som ni finner på denna webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte. Ingenting häri skall tolkas som personlig investeringsrådgivning. Under inga omständigheter skall denna information ses som en rekommendation att köpa, sälja eller behålla något värdepapper. Jag kan heller inte garantera att något av den information som du hittar på denna webbplats är korrekt, och att något skrivet här bör eller kan bli föremål för oberoende kontroll. Du, och du ensam, är ansvarig för eventuella investeringsbeslut du gör. De idéer och strategier som finns på webbplatsen ska aldrig användas utan att du först bedömer din egen personliga och ekonomiska situation, eller att du rådfrågar en professionell finansiell rådgivare. Mina tankar och åsikter kommer också att ändras från tid till annan allteftersom som jag lär och samlar på mig mer kunskap.