Tradingsystem och tradingstrategier – OMX, SP500, DAX + mfl (som fungerar 2018)
12

Här samlar jag alla mekaniska strategier som finns att köpa på Samuelssons Rapport. Strategierna är testade med de verktyg som jag använder i min utbildning för att säkerställa att något är robust och inte är överoptimerat. Av alla metoder som jag har sett och använt så är detta den överlägset bästa metoden för att analysera och testa en strategi.

Alla strategier är utvecklade i programspråket Easy Language som används av programvarorna Tradestation och Multicharts. Courtage och slippage är inkluderat i alla strategier.

Strategierna är riktade till både privata och institutionella kunder. Jag kommer aldrig sälja mer än 5-7 kopior av någon strategi. Detta för att säkerställa att din kod och strategi förblir unik och robust. Använder för många traders samma strategi så brukar det vara en tidsfråga innan den slutar att fungera lika bra.

OBS. Vill du ha en komplett rapport på någon av strategierna så kontakta mig via mail så skickar jag över det. Just nu visar jag bara en avkastningskurva vilket inte säger så mycket egentligen.

Är det någon marknad du saknar? Maila mig och fråga. Jag kanske har den eller kan göra en åt dig)

LÄS MER

Trading strategier – Alla tradingstrategier som har lagts upp på Samuelssons Rapport sedan 2008.
Vilka är de bästa swingtrading strategierna?