3 trades – 2 förlorare (massor av sol)

Vaknade upp till en härlig dag här i Stockholm idag. Solen skiner för en gångs skull. Har varit så kallt hela våren och jag längtar verkligen efter värmen. Dags för lite sol och bad för oss svenskar nu.

Min handelsdag har börjat sådär idag. Losade på en guldtrade inatt/tidig morgon och ligger på minus på en oljetrade i skrivande stund. Ligger short i en DAX trade också som är på plus. Inget konstigt med detta egentligen.

Som handlare på börsen vet man att det är en slumpvis distribution av vinnare och förlorare på sina trades. Har man tio trades på en dag så kan alla vara förlorare utan att det är något fel på strategin. Detsamma gäller om man har 10 vinnare. Man kan aldrig kontrollera utgången av detta. Visst är det jobbigt om man får 10 förlorare på rad. Men om man förstår det här med odds och sannolikhetslära så behöver man inte vara orolig. Så att 2 trades av 3 idag ligger på minus är bara fullt normalt.

Jag jobbar fortfarande med att försöka erbjuda ett sorts tradingrum på nätet där jag har några livestrategier som visas. Som det ser ut nu så kommer jag försöka ha tradingrummet utan att jag behöver sitta med hela tiden. Vi får se när det blir av. Jag har för mycket annat att göra för tillfället men jag har inte glömt det…

Jag håller dessutom på med nya tester på C2 för att förhoppningsvis kunna erbjuda något mer där. Problemet är fortfarande att jag får för stort slippage och tidvisa glapp mellan programvarorna som skall kommunicera med varandra. Ibland får jag en köpsignal i min programvara ochs om fungerar perfekt på C2 men när jag sedan får en säljsignal så gör C2 ingenting… Har man då en DAXtrade igång så kan det snabbt bli både 10000 och  20000 kronor minus… Irriterande… Men jag jobbar på det för närvarande och hoppas kunna lösa det tillsammans med C2.

Dags för gym och sedan en tur in till stan.

 

Join the discussion 2 Comments

  • Calle skriver:

    Måste du ha mailutskick? Tänker att det skulle gå att lösa med en skärmdelning via typ Join.me eller gotomeeting, kanske svårt att automatisera dock.

    Mvh Calle

  • Calle skriver:

    Ah ok, då förstår jag. Spännande! 🙂

    Mvh Calle

Leave a Reply