AKTIER DAYTRADING

Här är ett litet urval av de strategier som finns till salu. Det finns många fler som jag inte tagit med i listan nedan. Om ni söker någonting särskilt i strategiväg så hör gärna av er och fråga om jag har det.

OBS. Vill du ha en komplett rapport på någon av strategierna så kontakta mig via mail så skickar jag över det. Just nu visar jag bara en avkastningskurva vilket inte säger så mycket egentligen.


Nedan strategier fungerar på många andra aktier också och detta är endast ett litet urval om hur det kan se ut.

Apples resultat nedan visar endast 1 aktie per trade. Normalt tradar men multiplar av detta.

img 57d016f2e14f2 Samuelssons Rapport

img 57cfe5e0cb3c6 Samuelssons Rapport

img 57cfe5f18deaf Samuelssons Rapport

 

 

 

Kom ihåg att det finns en betydande risk för förlust i handel med aktier. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Handla inte med pengar du inte har råd att förlora. 

Den information och de analyser som ni finner på denna webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte. Ingenting häri skall tolkas som personlig investeringsrådgivning. Under inga omständigheter skall denna information ses som en rekommendation att köpa, sälja eller behålla något värdepapper. Jag kan heller inte garantera att något av den information som du hittar på denna webbplats är korrekt, och att något skrivet här bör eller kan bli föremål för oberoende kontroll. Du, och du ensam, är ansvarig för eventuella investeringsbeslut du gör. De idéer och strategier som finns på webbplatsen ska aldrig användas utan att du först bedömer din egen personliga och ekonomiska situation, eller att du rådfrågar en professionell finansiell rådgivare. Mina tankar och åsikter kommer också att ändras från tid till annan allteftersom som jag lär och samlar på mig mer kunskap.