Amerikanska månadsutdelare

Här är en lista med amerikanska månadsutdelare från USA (och Kanada). Vill man ha utdelning portionerad jämnt över hela året så är detta en bra lista. Det är inte nödvändigtvis de bästa amerikanska eller kanadensiska utdelningsaktierna men en bra lista för din utdelningsportfölj om du vill ha en jämn inkomst över året med månadsutdelare. I Sverige lämnas utdelningen vanligtvis en gång per år men vissa bolag har börjat dela upp utdelningen halvårsvis och börsens preferensaktier ger normalt utdelning kvartalsvis. Kvartalsvis är sedan länge för övrigt tradition bland amerikanska utdelningsaktier. Det är svårare att hitta månadsutdelar i Sverige. Här är en lista med amerikanska och kanadensiska utdelningaktier som också är månadsutdelare. Dubbelkolla alltid bolagen så att dom inte har ändrat någon policy med sin utdelning från månadsutdelare till något annat. Dessa utdelningsaktier är inte bara utdelningsaktier från USA utan även från Kanada. Så listan nedan har bolag från båda länderna.

Slutmålet för många utdelningsinvesterare är att generera en tillräcklig passiv inkomst för att täcka livets kostnader. Ett hinder för detta mål är att de flesta utdelningsaktierna betalar sin utdelning kvartalsvis. Tänk dig om din arbetsgivare betalade dig en gång per kvartal?

Det hade blivit mycket svårare att göra en effektiv och bra budget för dina räkningar som droppar in måndsvis. Ovan lista med Amerikanska månadsutdelare kan kanske hjälpa dig lite på traven genom att hitta aktier som betalar ut sin utdelning månadsvis.