Vill du nå en köpstark grupp på en finanssida som funnit sedan 2008?

Annonsera på Samuelssons Rapport

Vill du annonsera eller publicera en artikel på Samuelssons Rapport? Ja, då har du hamnat på rätt sida. Vi jobbar sedan några år tillbaka aktivt med olika företag som vill annonsera. Det gäller både direktannonser, blogginlägg och affiliatemarketing.

Redaktionell reklam – publicera artikel

Du har möjlighet att publicera din egen text eller artikel på Samuelssons Rapport med egna länkar
Artikeln och texten ligger kvar på sajten i 1 eller 2 år

  • Artikellängd: 500-600 ord
  • Do follow länkar
  • Inläggen taggas inte som reklam eller sponsrad
  • Pris: Kontakta oss direkt om pris

Vill du ha din annons på Samuelssons Rapport?

Om ditt företag är inriktat mot fina eller ekonomi eller något annat ämne som finns beskrivet här på bloggen så skall du inte tveka att ta kontakt med oss. Det finns ett antal olika platser på denna blogg där vi kan placera era annonser, och det finns säkert fler om man letar. Bloggen är idag Sveriges största oberoende tradingsajt och en av Sveriges största aktiebloggar och den startade 2008. Vi har i skrivande stund över 500 000 sidvisningar (pageviews) per månad och bloggen uppdateras frekvent och växer kraftigt. Läsarkretsen är främst finans, trading och ekonomiintresserade människor.

Är du intresserad av att annonsera så skall du inte tveka att ta kontakt. Skriv ett meddelande i nedan kontaktruta så svarar inom 24 timmar. Du kan fråga efter prisuppgifter och annonsstorlekar eller ge förslag på egna pris, tidpunkter och annonsstorlekar/bannerplatser. Flexibilitet och snabbhet är det som gäller, hör av dig om du är intresserad.

Google annonser på bloggen

Det finns några områden på denna blogg som är öppna för annonser. Vissa annonser på bloggen som nu finns är från Google annonser. De annonserna är utvalda av Googles annonsprogram, och jag står inte för allt innehåll i dem eller i de sidor som de länkar till. Oftast är Google bra på att välja annonser till bloggen, och presentera ekonomi och finans-inriktade annonser, men ibland så kan det också slå fel och visa något helt annat. Är du inloggad i ditt Google-konto så visas dessutom annonser på bloggen som Google har riktat speciellt mot dig. Jag tänkte att jag bör säga detta för att Googles riktlinjer om annonser på bloggar säger att jag måste, och också för att ni bättre skall förstå varför vissa annonser visas.

Affiliate annonser på bloggen

Det finns även några avdelningar på bloggen som innehåller affiliateannonser. Detta gäller främst de annonser som finns mellan blogginlägg på framsidan och på olika kategorisidor. Dessa kan vara utvalda av mig för att passa innehållet, men kan även vara slumpmässiga annonser utvalda av annonsprogrammen automatiskt. Jag försöker dock att hålla mig till annonser som är relevanta för bloggen, och därmed mera intressanta för läsarna.

Annonsera på Sveriges största oberoende tradingsida och en av Sveriges största finansbloggar och nå en köpstark målgrupp

Kontakta oss för mer information och bokning