April 4

Äntligen tillbaka i min vardag

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

hard workDet har varit en hektisk vinter. Nu börjar jag äntligen komma ut på andra sidan och börja se ljuset så smått. Jag har jobbat väldigt hårt och mycket i vinter och tog mig helt klart vatten över huvudet i mina beslut att delta i allt för många projekt som jag gärna ville vara delaktig i.
Nu tror säkert en del av er att det varit min utbildning som jag startade i höstas som varit den största boven i arbetsmängden, men så är det faktiskt inte. Utbildningen har rullat på och jag har haft 3-4 stycken elever i månaden som jag hjälpt. Det har snarare varit ett välkommet ”break” och en lättnad i mitt schema de gånger som jag haft lektioner.
Det har varit andra projekt som jag tagit på mig att vara delaktig i som tagit den mesta tiden och energin från mig. Jag har ibland till och med trott att jag skulle gå in i väggen när det varit som värst. Tyvärr har framför allt min email korrespondens under perioder blivit lidansorryde och några av er har fått vänta länge innan ni fått svar på mail. Ni vet vilka ni är och jag är ledsen för det. Men som sagt, nu är det slut på det mesta av det jobbet och i det stora hela så har det gått ganska bra trots mängden arbete.
Men viktigaste av allt, för mig och framförallt för min familj, nu är jag tillbaka i något som börjar likna en vardag igen. En vardag där jag återigen har tid att svara på email och umgås såsom som vanliga människor gör…
Jag kommer även försöka att vara mer aktiv igen här på bloggen nu när jag har lite mer tid. Jag tycker det är kul med detta sidoprojekt som min blogg är och som jag skrivit om förut så har det skapat många bra och intressanta kontakter och annat lärorikt som jag har nytta av i min trading.
Ha en härlig vår med bra trading och goda investeringar!
3d blue stock chart
 

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Samuelssons Rapport

Samuelssons Rapport

Sova gott med en ny tradingstrategi

Sova gott med en ny tradingstrategi