Avanza sparkonto och sparränta – Jämför bästa räntan idag (2019)

Avanza sparkonto och sparränta – Jämför bästa räntan idag (2019)

Välj mellan flera olika aktörer när du väljer bland Avanza sparkonto

Ett Avanza sparkonto passar speciellt bra för dig som vill ha ett buffertsparande eller spara med låg risk. För att kunna erbjuda dig en bra ränta har man tagit fram Sparkonto+ tillsammans med Klarna, Collector, Nordax, Santander och Resurs Bank.

På alla Avanzas sparkonton sparar man tryggt och dina pengar omfattas av insättningsgarantin för vart och ett av bolagen. Du sätter in och tar ut pengar precis som vanligt på vår sajt. Bindningstid och fast ränta, eller obundet och rörlig ränta – du bestämmer!

Du kan läsa mer om fördelarna med Avanza sparkonto här.

.

Avanza sparkonto

Avanza sparkonto

Om du är kund hos Avanza kan du öppna ett Avanza sparkonto hos dem, på sparkontot erbjuds du en marknadsmässig sparränta. Du erbjuds räntan från och med den första kronan som du sätter in hos Avanza sparkonto. Att öppna ett Avanza sparkonto är kostnadsfritt, det finns inga fasta avgifter eller krav på hur mycket pengar du ska sätta in. Du har dessutom möjlighet att göra så många uttag och insättningar som du vill från och till ditt Avanza sparkonto. Har du andra konton hos Avanza Bank är det möjligt för dig att snabbt flytta dina pengar från Avanza sparkonto och över till dessa konton.

1999 grundandes Avanza, en nischbank som sedan dess har vuxit rejält och utmanat de gamla svenska bankerna. Bara år 2014 hittade 50 000 nya kunder till Avanza och det är inte speciellt konstigt eftersom det är en riktigt bra bank. 2015 fick Avanza högst servicescore av alla banker, de hade årets nöjdaste sparkunder år 2014 enligt Svenskt kvalitetsindex, fick utmärkelsen årets prispressare 2014 av privata affärer och valdes till årets börsbolag år 2015 av Kanton och Aktiespararna. Ja, du ser själv, Avanza är en riktig framgångssaga inom bankväsendet.

Storbank

Avanza sparkonto jämför

Avanza sparkonto jämför

Avanza Bank är kanske inte en av de mest kända storbankerna för så många. Dock är den en bank som absolut kan räknas till storbankerna, särskilt när det gäller sparande. Avanza bank möjliggör en trygg lösning för hela ditt sparande, som vi kommer gå in på mer senare i texten. Avanza tillhandahåller även flertalet verktyg och bra service för att deras kunder skall känna sig nöjda – oavsett bankärende.

Fem år i rad har Svenskt Kvalitetsindex efterforskningar utsett Avanzas sparare som de mest nöjda. Avanza som startades för 16 år sedan, bygger på den enkla idén att grundarna ville ha ett företag som de själva ville vara kunder i. Avanza vill tänka framåt och riktar sig till dig som väljer att gå din egen väg och verkligen bryr dig om dina pengar.

Avanza ger en betydligt högre sparränta till sin kunder än vad storbankerna Swedbank, SEB, Nordea, Handelsbanken och Danske Bank ger. Det är med all sannolikhet en av anledningarna till att de fått så många nya kunder. Alla deras sparkonton skyddas givetvis av insättningsgarantin.

  • Avanza sparkonto Plus: Avanza har sex olika sparkonton med rörlig ränta. Alla har fria uttag och insättningar och kräver ingen minsta insättning. Två av kontona har ett insättningstak på 1 miljon kr medan det andra inte har något alls. Dessa sparkonton är ett bra val för dig som vill månadsspara och faktiskt få en hyfsad ränta på dina pengar.
  • Avanza sparkonto Plus med fast ränta: Om du öppnar ett fasträntekonto hos Avanza kan du välja att binda pengar 3, 6, 12 eller 24 månader. Minsta insättning är bara 100 kr och det finns ingen begränsning för hur mycket du får sätta in.

Det finns också möjlighet för att spara med de andra företagen, som Collector, Nordax och Santander. Dessa har ingen bindningstid och dessutom fria uttag. Minsta insättningen på dessa konton är istället 0 kronor, så du kan börja spara från första kronan och ändå få ränta på den. Insättningsgränserna är lite beroende på banken och det ändras ibland. För att få korrekt och uppdaterad information om detta, så kolla på Avanzas sida. Den uppdateras löpande och håller alltid aktuell information om räntor och belopp. Tänk bara på att dessa sparkonton inte går att öppna som företag, eller om du är minderårig.

Du kan läsa mer om fördelarna med Avanza sparkonto hos Avanza här.

Insättningar, uttag, avgifter hos Avanza sparkonto

Både sparkonto och sparkonto+ är avgiftsfria och och du gör dina uttag och insättningar via Avanza. Om du väljer sparkonto hos Avanza, så får du en rörlig ränta och fria uttag och insättningar. Du har tillgång till dina sparpengar när du önskar.

Om du har möjlighet att låta dina pengar sitta en längre tid så kan du välja ett bundet sparkonto. De bundna kontona har en högre ränta och du kan inte ta ut dina sparpengar under löptiden. Räntan betalas ut till ditt sparkonto+ en gång i månaden.

Kontaktinformation Avanza

Adress:
Avanza
Box 1399,
111 93 Stockholm.

Besöksadress:
Regeringsgatan 103,
111 39 Stockholm.

Telefon: 08-562 250 00

Vad innebär insättningsgarantin för Avanza sparkonto?

Insättningsgaranti innebär att du garanterat får tillbaka dina pengar även om banken tex går i konkurs. Insättningsgarantin gäller vissa banker och finansinstitut. En begränsning i hur stort belopp som återbetalas finns, inom Sverige är den gränsen sedan 2010 100.000 euro (ca 950.000 kronor), per person och institut, dvs du får tillbaka alla dina pengar upp till den gränsen.

Utbetalning av insättningsgarantin ska göras inom 20 arbetsdagar.

Inom EU finns en lägsta gräns på 20.000 euro, och ska täcka minst 90%, dock finns en rekommenderad gräns på 50.000 euro. Vissa länder har en insättningsgaranti på obegränsat belopp, tex Irland, Grekland, Danmark och Tyskland. Värt att notera är att om du har pengar i en utländsk filial (med bankkontor i Sverige) gäller det landets ersättningsnivå.

Hanteras av Riksgälden för ditt Avanza sparkonto

Garantin hanteras av Riksgäldskontoret och ev utbelatningar finansieras genom en avgift som banker och finansinstitut får betala. Pengarna som betalas in placeras i en fond som i slutet på 2015 hade ett värde på ca 35 miljarder kronor.

Varför statlig insättningsgaranti hos Avanza sparkonto?

Syftet med insättningsgarantin var från början att skapa en tilltro till bankerna och på så vis åka insättningsgradern av pengar till bankerna, pengar som annars riskerade hamna i ”madrasserna”. Detta gynnar hela ekonomin i samhället.

Läs mer hos Riksgäldskontoret om insättningsgarantin

Du kan läsa mer om fördelarna med sparkonto hos Avanza här.

Därför ska du jämföra Avanza sparkonto med andra

Svenska storbanker erbjuder idag ingen ränta alls på vanliga sparkonton. Vilket betyder att om du har dina pengar på ett vanligt storbankskonto så kommer de över tid att minska i värde – givet inflationen. Bara av den anledningen finns det goda skäl att leta efter alternativ.

Ett minst lika viktigt alternativ är att även små skillnader i sparränta blir stora summor över tid. Genom att jämföra sparräntor och sparkonton här så kan du snabbt hitta andra finansbolag och få koll på hur du kan maximera din sparränta.

Så öppnar du sparkonto hos Avanza

  1. Öppna Avanza sparkonto. På hemsidan står det ”Bli kund på 3 minuter med BankID” men sanningen är att registrering går fortare än så. Nya kunder registrerar sig snabbt via tre enkla steg. Detta genom att ange personnummer, kontaktuppgifter och identifiera sig med BankID.
  2. Logga in och öppna kontoInloggning sker med personnummer och BankID. I inloggat läge kan sedan olika sparkonton startas upp. Detta sker på någon minut.
  3. Insättning / UttagInsättning till sparkontot kan ske på flera olika sätt. Enklast är via Direktinsättning vilket kan ske via storbankerna och Danske Bank. Ett annat alternativ är att insättning sker via banköverföring. I detta fall kan det ta upp till en bankdag innan beloppet registreras hos Avanza.Efter att insättning skett till kontot hos Avanza kan pengarna flyttas vidare till det sparkonto där man önskar ha dem.Vid uttag kan det även ta en bankdag innan pengarna syns på mottagarkontot.

OBS! Insättningsgarantin är 950 000 SEK per institut. Även om du exempelvis har flera Sparkonto+ Klarna är du då alltså endast skyddad upp till 950 000 SEK.
Sparkonto+ Collector, Nordax, Santander och Resurs Bank går inte att öppna som företag eller minderårig.

* Den effektiva räntan är räntan som genereras när man tar hänsyn till ränta på ränta effekten. Exempel vid en ränta på 1,2% är den effektiva årsräntan (1+(0,012/12)) upphöjt till 12=1,21 % effektiv årsränta. På Avanza kapitaliseras årsräntan månadsvis därav delat med/upphöjt till 12 samt beräknas på 360 dagar. 
**För företagskunder gäller 1 000 000 kr som max insättning. Text ovan i stora delar hämtad från Avanzas hemsida.

Om du gillar Avanza sparkonto så kanske du också gillar Avanza Global

Fler artiklar som kanske kan vara intressanta

På söndag är det dags för portföljuppdatering igen!

| Aktietips | No Comments

En månad går fort. Nu på söndag är det dags för en uppdatering av våra portföljer igen. För mig som förvaltat dessa aktieportföljer i snart 11 år så tycker jag det fortfarande är lika spännande. Vad har gått upp, vad har gått ner, finns det något som jag bör byta ut. Någon aktie som inte håller måttet längre och så vidare. Det är alltså ungefär 11 år sedan jag började med den första Large Cap portföljen här på Samuelssons Rapport. Det har blivit några fler portföljer sedan dess. Här finns du en lista på de portföljer jag förvaltar just nu.       Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Våra svenska småbolag hänger med bra också

| Aktietips, Börsblogg | No Comments

Du kan läsa mer här om min filosofi och om hur jag har slagit Stockholmsbörsens index OMX30 i 10 år. Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Vår storbolagsportfölj ångar på bra på Stockholmsbörsen

| Aktietips, Börsblogg | No Comments

Du kan läsa mer här om min filosofi och om hur jag har slagit Stockholmsbörsens index OMX30 i 10 år. Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

7 dödssynder inom trading (som jag har begått) | dödssynder

| Aktietips, Börsblogg, Daytrading, Robothandel | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Fredrik Lundberg bästa investeringstips | aktietips

| Aktietips, Börsblogg, finansmän | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Indexfonder

| Aktietips, Fonder | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Våra indextrades fortsätter att utvecklas väl

| Aktietips, Börsblogg | No Comments

Våra indextrades fortsätter att utvecklas väl. De är en del av swingtradingen. Resultatet hittar du här. Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Vikten av en tradingbuddy och verktyg för att forma din tradingstil

| Aktietips, Börsblogg, Daytrading, Livet som trader, Teknisk Analys | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Tajma börsen med hjälp av Schillers CAPE

| Aktietips | No Comments

Tajma börsen med hjälp av Schillers CAPE The construction and rules for our CAPE-Cycle-ID model are summarized below. The rules differ from the Wong model only in respect to the investment choices and trading times. Construction: A primary oscillator is constructed from the year-over-year rate-of-change of the CAPE (YoY-ROC-CAPE). The exponential moving average (EMA) of the YoY-ROC-CAPE is then calculated with a smoothing factor of 0.20 (EMA-YoY-ROC-CAPE). A secondary indicator is calculated from the month-over-month change of the EMA-YoY-ROC-CAPE (MoM-EMA-YoY-ROC-CAPE). Rules: Score +1 when the EMA-YoY-ROC-CAPE is greater or equal to -13%, otherwise score -1. Score +1 when the MoM-EMA-YoY-ROC-CAPE is greater than zero or when it has a positive slope, i.e. when the current month level is greater than the previous month level, otherwise score -1. Sum the scores for each month. Possible combined scores are +2, 0, and -2. Invest in the stock market when the combined score is +2 or 0. Go to cash or bonds when the combined score is -2. Trading Rules: After a combined score change, trade on the first trading day of the following week. Källa: Timing the Stock Market with the Shiller CAPE – iMarketSignals Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Carl Bennet – 5 tips för en bra investering | Carl Bennets aktietips

| Aktietips, Börsblogg, finansmän | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Sven Hagströmer – bra investeringstips och aktietips

| Aktietips, Börsblogg, finansmän | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Nyemission, vad betyder det? – definition och förklaring av en nyemission

| Aktietips, Börsblogg | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Även vår amerikanska portfölj ser riktigt bra ut för tillfället

| Aktietips | No Comments

Nedan ser du en jämförelse med mycket svåra index SP500. Vi har öven utklassat detta index. Du kan läsa mer om vår portfölj som utklassat index de senaste 10 åren här.     Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Vår aktieportfölj med stora svenska bolag har också startat 2019 bra

| Aktietips | No Comments

Du kan läsa mer om vår portfölj som utklassat index de senaste 10 åren här.   Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Volatilitet, vad betyder det? – Förklaring och definition av volatilitet

| Aktietips, Börsblogg, Teknisk Analys, trading | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Robotrådgivning – allt du behöver veta om robotrådgivning 2019

| Aktietips, Börsblogg | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Blanka Aktier – Så fungerar det | Lär dig allt om att blanka aktier

| Aktietips, Börsblogg, Robothandel, trading | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Rune Andersson obästa investeringstips | Rune Anderssons aktietips

| Aktietips, Börsblogg, finansmän | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Börsstatistik släpper nytt VIX för Sverige! (volatilitetsindex)

| Aktietips, trading | No Comments

VIX för Sverige! Sedan en tid tillbaka upphörde SIX Financial Information med sitt volatilitetsindex SIXVX, det var det enda publikt tillgängliga volatilitetsindexet på OMXS30 som fanns. Börsstatistik kommunicerade tidigt att de hade för avsikt att hitta någon form av ersättning till detta, läs tidigare inlägg SIX Upphör med SIXVX – VIX för OMXS30. Man hittar det nya svenska VIX under Sentiment på deras sida. Vix-indexet bygger på optionsdata och implicit volatilitet från OMXS30. Det här är goda nyheter. Äntligen ett VIX för Sverige igen! Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

John Templeton – 5 råd från finansmannen John Templeton

| Aktietips, finansmän | No Comments

Relaterade Inlägg:Hur fungerar ränta på sparkonto?Bästa fondrobotarna 2019 | Vilken är Sveriges bästa…Bäst Obligationsfond 2019Mest omsatta aktier idagHur fungerar ränta på ränta effekten? Vad innebär…Realränta, vad är det? – Förklaring och definitionJämför sparkonton, kreditkort, bolån och…Vilket sparkonto har högst ränta om man vill spara pengar?Avanza Zero – allt du behöver veta (och lite…Jämför sparkonton och sparräntor – Hitta bästa…

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com