Last Updated on 22 september, 2020 by Håkan Samuelsson

Blanka Bitcoin | Bitcoin Daytrader – vinnare på Tradestation

Blanka Bitcoin
Blanka Bitcoin

Det är egentligen alldeles för tidigt för att börja trejda eller blanka Bitcoin som termin. Det finns inte så mycket data ännu tillgänglig. Jag tog dock en av mina gamla trotjänare som jag vet fungerar bra på många olika marknader. Till min förvåning så såg det riktigt bra ut på Bitcoin också.
Just nu så är detta det optimala sättet att handla Bitcoin på om du frågar mig. Man har tillgång till det bästa verktyget på marknaden (Tradestation) för att testa olika scenarier och setuper mm samt att man har möjlighet att gå short och blanka Bitcoin. Man kan tjäna pengar i nedgång alltså. Det är en enorm fördel att kunna blanka Bitcoin för de som kanske inte tror på en ljus framtid för Bitcoin. Personligen så ställer jag mig neutral och bryr mig inte. Jag skulle aldrig köpa några Bitcoin för risken är alldeles för stor med mina mått att mäta risk med. Däremot så trejdar jag gärna och köper eller bättre blankar Bitcoin mer än gärna. Då har jag mina odds klart för mig och jag vet INNAN jag tar en trade hur mycket risk jag tar och pengar som kan förloras.
Ni som går och har gått min Algotrading kurs (Professional) vet hur jag brukar ta mig an nya marknader och hur jag testar mig fram till robusta och bra strategier.
Spännande fortsättning följer Bitcoin.

Bitcoin Daytrader
Bitcoin Daytrader

 

Vill du ha konkreta råd om trading och aktiesparande? Få vårt nyhetsbrev!

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email