Last Updated on 10 november, 2020 by Håkan Samuelsson

Tips om bloggar och andra samarbetslänkar

Detta var tidigare min blogroll på framsidan av bloggen.  Detta är länkar till kollegor inom blogosfären och andra länkar som jag tycker är viktiga.

img 5cd92c77a5cb5 Samuelssons Rapport

Vi ser gärna att du som brinner för skapande lika mycket som oss delar din design och kreativitet med oss för eventuella samarbeten.
Samarbete är viktigt i nästan alla aspekter av livet och arbetet och nästan alla tänkbara jobb i näringslivet innebär idag åtminstone en del gemensamma ansträngningar av medlemmar av ett lag att arbeta tillsammans i samarbete. Detta gör samarbetet en viktig färdighet i de flesta sektorerna i arbetsvärlden.
Vi samarbetar gärna med dig som arbetar med trading på dina olika kanaler. Var vänlig att kontakta oss, länk till dina kanaler och relevant hoppsan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Samarbete, ibland även kollaboration eller kooperation, är när två eller flera organismer, personer, grupper, organisationer eller länder genomför arbetsuppgifter tillsammans för gemensam nytta, till skillnad från att konkurrera för egennytta.

Samarbete på arbetsplatsen.
Vad är samarbete och hur kan du göra det effektivt? Definitionen av ordet ”samarbete” avser arbetet med att arbeta med någon annan för att skapa något eller producera något. Samarbetsförmåga gör det möjligt för arbetstagare att gränsa produktivt med andra kollegor. Framgångsrikt samarbete kräver en kooperativ anda och ömsesidig respekt. Arbetsgivare söker vanligtvis anställda som fungerar effektivt som del av ett lag och är villiga att balansera personliga prestationer med gruppmål.