6 maj

OMXS30 steg i dagen 2,3%, och återhämtade därmed en stor del av gårdagens stora ras på 4,6%. Bäst gick det för Atlas Copco som steg 5,8%, tätt följt av Sandvik som gick upp 5,7%.
Tre bolag på storbolagslistan avslutade dagen negativt. H&M B och SSAB A gick av dessa sämst, med nedgångar på -0,94% respektive 0,36%.
En nyhet värd att notera var att SBB:s grundare och VD anhållits för påstått brott mot marknadsmissbrukslagen. Aktien gick ned 18,6%, men var som mest ned med hela 40%.
S&P500 var upp som mest med 2% under dagen, men stängde på plus 0,9%. Nasdaq Composite gick upp med 1,1%, medan DOW gick upp 0,6%. Russel 2000 visade liknande siffror på plus 0,8%.
Flera delstater är nu på väg att öppna upp delar av sina ekonomier. Exempelvis meddelande Starbucks att de förväntar sig ha 85% av sina caféer i USA igång mot slutet av veckan.

img 5eb1df750eb48 Samuelssons Rapport

Aktier som gick upp/ned

swingtrading 4 Samuelssons Rapport

Dagens vinnare och förlorare

aktier upp ned Samuelssons Rapport

Marknadsspaning för medlemmar!

Som swingtradingmedlem har du inte bara tillgång till köp- och säljsignaler, utan också våra dagliga börsspaningar där vi presenterar färska, spännande case varje dag!
Utöver detta får du även tillgång till vår dagliga kvantanalys av börsen!

Prova på en månad för endast 9 kronor!

Vill du ha konkreta råd om trading och aktiesparande? Få vårt nyhetsbrev!

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email