Last Updated on 12 september, 2021 by Linus

Börsstatistik

Börsstatistik heter en ny webbsida på nätet som har börjat att publicera en hel del intressanta nyckeltal, fundamental data och teknisk börsdata. Sidan riktar sig till den mer aktive aktiehandlaren som vill hitta sina egna ideér och case. Börsstatistik drog igång 2018 och är fortfarande under uppbyggnad. Det finns dock redan en hel del unik information som är värt att titta närmare på om du sysslar med aktier.

 Börsstatistik.se

Börsstatistik
Börsstatistik

Aktiescanner

Du hittar en aktiescanner på börsstatistik som varje dag ger dig nya aktier som har genererat en köpsignal enligt olika swingtradingmodeller. Den är perfekt för dig som inte har en plattform för att ta fram egna strategier och filter.

Aktiescanner
Aktiescanner

Aktie Screener

Har du svårt att välja eller hitta rätt aktie? Ställ in nyckeltalen så hjälper börsstatistiks Aktie Screener till att filtrera fram aktier som passar olika önskemål. Här finns både teknisk analys och fundamental analys.

Aktie Screener
Aktie Screener

Makroekonomiska indikatorer

Du hittar en hel del intressanta makroekonomiska indikatorer såsom Buffettindikatorn och misärindex bland annat. Enligt börsstatistik så är många många fler intressanta prestandamått på väg att rullas ut inom kort.

Makroekonomiska indikatorer
Makroekonomiska indikatorer

Sentiment

Du hittar även unika sentimentindikatorer såsom VIX och Put/Call ratio för OMX30. Tidigare har det varit svårt om ens möjligt alls att få tag på dessa diagram.

VIX och Put/Call ratio OMX30
VIX och Put/Call ratio OMX30

Summering

Bokmärk börsstatistik och kika tillbaka med jämna mellanrum. Sidan förbättras och rullar ut nya, för Sverige, unika börsdata kontinuerligt. Personligen så ser jag fram emot det. Det finns en stort tomrum här i Sverige när det gäller börsdata och statistik. Även om det börjar att fyllas på med en del som saknats tidigare så finns det fortfarande mycket som inte finns att tillgå. Jag hoppas och tror att börsstatistik kommer att fylla detta tomrum.

img 5bc6d14f0aabd Samuelssons Rapport

Följ Oss På Twitter