Cashback – det nya sättet att shoppa online

Den senaste tiden har allt fler svenskar upptäckt möjligheten att få cashback (pengar tillbaka) på de köp de gör online. På Cashbacker.se kan du få cashback från nästan 700 olika nätbutiker som CDON, Hotels.com, Nelly, Ellos, Åhléns, Nordicfeel, Teknikmagasinet, mfl.
Att använda Cashbacker är helt gratis och förvånansvärt enkelt. Allt man behöver göra för att få sin cashback är att man besöker butiken via Cashbacker, sen sköter de resten. Om du gör din nätshopping via mobilen eller surfplattan så gör du det enklast genom att använda Cashbackers app.

Många undrar hur en tjänst som Cashbacker kan ge pengar tillbaka för köp som man gör i en nätbutik. Det fungerar genom att butiken ger provision till Cashbacker för de köp som deras medlemmar gör. Och det är den provisionen som de delar med dig i form av cashback.

För bara nån vecka sen så uppdaterade Cashbacker sin sajt med helt ny design och funktionalitet. Det nya är att du nu kan söka bland butikernas produktsortiment direkt på Cashbacker. Så om du exempelvis är ute efter nya gummistövlar
till barnen så skriver du bara in ordet ”gummistövlar” i sökrutan på cashbacker. I skrivande stund finns det 867 olika typer av gummistövlar för barn listade på cashbacker från flera olika butiker. Många av dem är på rea. Du kan filtrera på storlek, färg, varumärke för att hitta just det du är ute efter. Du ser både priset och hur mycket cashback du får tillbaka på ditt köp. Smart och enkelt.
Så om du är ute efter nån ny cool köksapparat, skor, kläder eller skönhetsprodukter så starta din shopping på Cashbacker. Sök på ditt favoritvarumärke och visa bara de produkter som just nu är på rea hos de olika butikerna. Rea + cashback – Kan det bli billigare?