April 4

Grym daytrader i Nasdaq av algotradingelev!

Last Updated on 4 April, 2022 by Håkan Samuelsson

Ännu en duktig Algotradingelev som jobbat fram en grym daytrader i Nasdaq

Jag har inte skrivit på ett tag om alla de duktiga algotradingelever som går och har gått min utbildning. Det är full fart och algoutbildningen går på högvarv. Extra kul för jag brinner verkligen för algotrading och att få lära ut hur man lyckas med detta.
Jag tycker även det är extra roligt att kunna jobba vidare med elever efter utbildningen, speciellt när jag ser att dom är hungriga, självständiga, tar egna initiativ och vill lära sig mer och framförallt vill framåt.
Det brukar bli ett bra samarbete där jag antingen ger feedback på en idé som kan bli till en färdig strategi eller som i detta fallet där en elev delar med sig av vad dom gjort. Givetvis så delar jag med mig tillbaka med något som passar portföljen han eller hon jobbar med.
Bra jobbat EP!
(Här är en kommentar från strategidesigner (EP):
Jag gjorde denna strategin med hjälp av idé jag fick från ett forum som heter Elite Trader. Det var en tråd om något helt annat egentligen men som triggade mig att testa vidare. Min idé var från början inte speciellt bra efter att jag gjort några tester men när jag sedan vände upp och ner på logiken och filtrerade med veckodagar så började strategin ta form. Just nu har strategin avkastat bättre de senaste månaderna än ursprungshistoriken. Jag vet inte om det är bra eller dåligt egentligen men jag tackar och tar emot. Sedan vill jag tacka Samuelsson att jag har möjligheten att byta strategier på detta sätt. Istället för att bara ha en Nasdaq daytrader så har jag nu även en daytrader i Silver. )

img 5c98c57c948f9 Samuelssons Rapport

 

Related Posts

Väljer du det röda eller blåa pillret inom trading? –

Väljer du det röda eller blåa pillret inom trading? –

Vad är sektorrotation?

Vad är sektorrotation?

Tajma börsen

Tajma börsen

Varför är trading så svårt? (Mitt Tips)

Varför är trading så svårt? (Mitt Tips)