den svenska metoden

Last Updated on 8 september, 2021 by Håkan Samuelsson

Den Svenska Metoden

Den svenska metoden är en bluff som redan funnits alldeles för länge. Se upp! Det här är inget skämt. Webbsidan är en bluff. Genom att uppmuntra dig att investera med bluffmäklaren TOR OPTION – bluff mäklare – försöker mjukvaran få ut pengar av dig. Allt det händer samtidigt som de utlovar massvis av enkla pengar.

Vad är den den svenska metoden binär handel?

På webbsidan hittar du en historia om en man som vill hjälpa dig att bli drömlikt rik. Det låter som nonsens och bluff. Tyvärr finns det fortfarande handlare som tror på det.
Jayson Taylor hävdar att han upptäckt en metod med potential att tjäna miljoner. Han kallar den för den svenska metoden, och i sin video utlovar Jayson att handlaren kan tjäna 100 000 Euro inom 30 dagar. Om inte, säger han, så kommer han att ge handlaren 10 000 Euro som kompensation. När han säger det visar videon en stor skylt med ”GARANTERAT”.
Det lär väl vara för bra för att vara sant? Hur skulle han kunna ge handlarna något utan att känna dem eller ha deras kontaktinformation? Om du tycker att det låter som en bluff har du rätt.
Läs resten av en bra artikel här om den Svenska Metoden.
Nedan är en typisk fakeannons om den svenska metoden.

den svenska metoden
den svenska metoden

Vad är den svenska metoden?

Den svenska metoden är en välkänd bluff inom binära optioner. Metoden sägs kunna automatisera handel med binära optioner och garantera vinst så att du kan ligga på stranden med en drink i handen och tjäna miljontals kronor. Den svenska metoden har lurat tusentals svenskar och andra investerare på sina besparingar och det råder ingen tvivel om att den svenska metoden är en bluff.
Anledning till varför den svenska metoden kallas just den svenska metoden är för att en person som kallar sig för Jakob Stensson sägs stå bakom idén. Jakob Stensson ska vara en svensk man som hittat en perfekt lösning som garanterar vinst för alla som handlar med binära optioner.
Metoden marknadsförs ofta med annonser som påstår att Jakob Stensson gått i pension i vid 30-års ålder, eller att han blivit ekonomiskt oberoende och kan leva ett lyxliv utan att arbeta en dag till i sitt liv. Dessa annonser är ofta välplacerade på nedladdningsajter och vuxensidor och tyvärr är det många som tror att metoden är sann. En världsvan investerare kan så klart se igenom bluffen direkt, men om man är nybörjare som funderar på att investera i binära optioner för första gången så kan det vara väldigt lockande och lätt att luras.
Så lita på oss när vi säger att den Svenska metoden är en scam och att Jakob Stensson inte är en person du kan lita på. Är du dessutom en nybörjare som är osäker på hur handel med binära optioner fungerar så har du kommit helt rätt. Syftet med denna sajt är att utbilda traders på alla nivåer och här hittar du all information du kan tänkas behöva för att börja investera.
Den svenska metoden av Jacob Stensson är en bluff. Punkt. Mäklarna listade ovan är seriösa och reglerade mäklare. Använd dessa istället för den svenska metoden. Att det finns många bluffmakare och oärliga aktörer på internet är det ingen tvekan om, framför allt inte inom branscher där stora summor pengar är inkluderade. Det är tyvärr den värld vi lever i idag – finns det möjlighet att tjäna snabba pengar så kommer folk göra allt de kan för att lyckas även om det innebär att de lurar andra.
På grund av detta så gäller det att man är extra försiktig online, framför allt när man använder tjänster där man sätter in och använder sina egna pengar.
Läs resten av en bra artikel om den Svenska Metoden hos Bullmarketz . com.
Ovan artikel är skriven av en frilansskribent. Det kan förekomma faktafel.

Följ Oss På Twitter