0
was successfully added to your cart.

Varukorg

Diversifiering är viktigt – Här i form av handel i bomullsmarknaden

By februari 14th, 2019 Börsblogg

På Samuelssons Rapport så tar vi diversifiering på allvar. Här är en strategi som äger ”cotton”-marknaden på ett effektivt sätt. Bomullstrading är ovanligt men otroligt effektivt att handla i när man förlorar pengar på andra marknader. Den är inte den bästa strategin jag har men den är en trotjänare som funnit med mig i många år och gör sitt jobb.

Vill du läsa mer om hur jag jobbar och ger andra chansen att ta del av det jag gör? Du kan du läsa mer här om du är intresserad.

Läs gärna också om hur jag lyckats klättra upp till första platsen för tradingstrategi-design på världsmästaren Kevin Daveys lista. Där tävlar deltagare från hela världen.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com