En elev berättar – så blev jag en Algotrader med Samuelssons Rapport – Del 12

Last Updated on 4 April, 2022 by Håkan Samuelsson

Här kommer min fortsättning från förra inlägget.algotrading samuelsson Samuelssons Rapport
…om jag ska sammanfatta mina reflektioner från utbildningen kan jag direkt säga att jag är otroligt nöjd och har samlat på mig otroligt med lärdom och kommit till insikt under den här tiden. Kunskaper och erfarenheter som jag kommer få nytta av i mitt fortsätta arbete med att koda och testa idéer för att hitta egna edger. Uppskattade att Samuelsson ofta var tillgänglig och fick ofta snabbt svar på mina frågor. Det är av min fullständiga övertygelse utan tvivel att denna utbildning har givit mig obetingad med kunskap och jag uppmuntrar alla som är intresserade av trading, men i synnerhet mekanisk trading, att genomgå någon av Samuelssons autotradingutbildningar.
Strategier som är framtagna genom statistiska tester där en tydlig edge kan definieras, som integreras i ett tradingprogram som handlar via en server är inte så vanligt i Sverige idag men potentialen är stor och detta är framtidens trading. Det finns inte många grabbar i Sverige som Samuelsson som erbjuder denna möjlighet och kan inte mer än säga att om du vill satsa på trading är detta enligt min mening bland den bästa utbildningen du kan hitta på marknaden, om inte den bästa…
Jag kommer återkomma framöver med mindre inlägg där jag skriver lite allmänt om min trading, saker jag gör, lär mig och saker som jag anser kan vara intressant för andra att läsa om.
Del 1   Del 2   Del 3   Del 4   Del 5   Del 6   Del 7   Del 8   Del 9   Del 10   Del 11