May 12

En elev berättar – så blev jag en Algotrader med Samuelssons Rapport – Del 2

Last Updated on 19 October, 2023 by Håkan Samuelsson

Tradingresan – Swingtradingutbildning

I förra veckan skrev jag ett inlägg på Samuelsson Rapport där jag berättade att Samuelsson frågade mig om jag ville dela med av mina upplevelser av Algotradingutbildningen och swingtradingutbildning. Jag hade även tänkt att ni skulle få fortsätta följa min utveckling som trader i samarbete med Samuelsson. Jag berättade även lite kort om mig själv i det inlägget.  Jag har som tanke att i två inlägg berätta om mina img 5915630d6e066 Samuelssons Rapporterfarenheter och upplevelser av Samuelssons Swingtradingutbildning.
Som jag tidigare berättat kom jag i kontakt med Samuelsson rapport vid en tidpunkt då jag inte hade någon plan på hur jag skulle fortsätta min utveckling. Det kan vara svårt att hitta rätt aktör men det som framförallt övertygande mig att välja SR var att det fanns trovärdiga resultat att tillgå. Det finns alltid personer där ute som vill lura dig så min rekommendation är att alltid fråga efter resultat för att säkerställa att det du betalar för är korrekt.
Målsättningen att i framtiden bli en framgångsrik trader har funnits där sedan dagen då jag fastnade för trading. Jag ville utvecklas som trader och att köra en utbildning i ämnet kändes ganska självklart. Tror inte det är alltför många duktiga trader i Sverige som erbjuder den här möjligheten. Jag anser att detta är ganska unik möjlighet i Sverige men tror dock tyvärr att det är många som inte förstår innebörden av det.
Swingtradingutbildningen började med att vi hade ett samtal där vi pratade om idéer och tankar kring upplägget av utbildning. Det lät intressant och givande och jag bestämde mig kort efteråt att köra på som planerat. Det verkade spännande att trejda aktier, EFT’er från olika marknader genom att använda strategier.  Men det som övertygande mig framförallt var möjligheten att få lära sig av någon med bred kunskap och erfarenhet av trading och investeringar.
Vi hörs snart igen…
Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5
Del 6
Del 7
Del 8

Related Posts

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Hur många håller på med algoritmisk trading?

Hur många håller på med algoritmisk trading?

6 månaders tradingutbildning – Algotrading (10 algostrategier)

6 månaders tradingutbildning – Algotrading (10 algostrategier)