Frilansskribenter sökes | Är du frilansskribent, söker lediga jobb och vill skriva om finans?

Vi söker ständigt nya talanger som vill vara med och utveckla Samuelssons Rapport.

Är du frilansskribent eller tycker om att skriva och tycker om börsen, investeringar, sparande, finans, privatekonomi eller trading? Finns det något som du brinner lite extra för? Tycker du om att skriva eller kanske du redan jobbar som frilansskribent eller content writer)? Det är inget krav att du redan idag jobbar eller skriver inom området. Däremot är det viktigt att du kan stava, uttrycka dig väl i skrift och ha ett intresse av att skriva.

frilansskribent

frilansskribent

Varför inte börja skriva för Samuelssons Rapport! Vi har en hel del jobb och söker nu fler frilansskribenter som har intresse, insikt och kunskap i ämnet.

Våran blogg har tiotusentals sidvisningar per månad och ökar kraftigt.

Det behöver inte vara som spökskrivare, om du nu inte av någon anledning vill ha det så. Du kan själv få full kredit för ditt skrivande samt en kort bio i slutet av ditt inlägg om du skulle vilja det.

Jag vill att du som frilansskribent skriver ett blogginlägg minst varannan vecka till ett pris på upp till 500 kronor per blogginlägg. Vi betalar även mer i vissa fall beroende på antal ord och hur komplext ämnet är.
– Du kommer att arbeta i WordPress.
– Betalning sker via Paypal (jag betalar för avgifterna)

Lediga jobb och frilansskribent sökes

Om du är intresserad av att skriva för oss som frilansskribent, skicka ett mail till oss på info [snabel-A] samuelssonsrapport [punkt] se och:
– Beskriv din erfarenhet som frilansskribent (content writer) och inom ekonomi, finans eller investeringar.
– Skicka exempel på något du skrivit som frilansskribent. (Gärna något som ligger online men det är ingen nödvändighet)

Om du gör ett bra jobb så hoppas jag att det här kan bli ett långsiktigt samarbete även om det inte är ett krav. Om du är intresserad och du gör ett bra jobb kan det även utvecklas till en deltid eller heltidsposition.

Leave a Reply

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com