April 4

Full fart på Samuelssons Rapport

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Nu är vi igång ordentligt med tradingutbildningen. Platserna fylldes upp väldigt mycket snabbare än jag någonsin kunde ana. Jag är otroligt tacksam och ödmjuk inför uppgiften och är glad att få jobba med dessa fantastiska elever som är otroligt ambitiösa och imponerat stort på mig. Just nu är vi 3 stycken som jobbar tillsammans i den första kullen.
Som jag beskrivit i utbildningsinformationen så är det mycket skräddarsydd för var och en. Alla har olika behov och önskemål och jag försöker tillgodose var och en så mycket jag Printkan.
Platserna i år fylldes, som sagt, upp väldigt snabbt och det finns bara ett par platser kvar i januari och februari nästa år.
Jag har haft samtal med alla i de kommande kullarna och jag vet att det är lika positiva, duktiga och ambitiösa elever som väntar framöver som de som jag jobbar med idag.
Något som jag frågar mig ofta de sista veckorna är varför jag inte började med detta i Sverige tidigare. Ända sedan jag jobbade med utbildning i USA så har en del av mig saknat det. Jag har visserligen haft en del utbildning/coachning även på senare tid men inte i Sverige.
Det är ju så otroligt kul att kunna prata trading med intresserade likasinnade. Dessutom riktigt roligt att kunna få hjälpa andra att komma vidare mot sina mål inom trading.

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Samuelssons Rapport

Samuelssons Rapport

Sova gott med en ny tradingstrategi

Sova gott med en ny tradingstrategi