April 4

Grattis på födelsedagen! – Samuelssons Rapport blir 12 år idag

Last Updated on 4 April, 2022 by Håkan Samuelsson

För 12 år sedan skrev jag mitt första inlägg här på bloggen. Jag började trevande och hade inte en aning om hur man skulle blogga. Det vet jag väl egentligen inte fortfarande men det har blivit en hel del inlägg sedan dess. Det började mest som ett tidsfördriv eller terapi. Jag behövde något annat att göra medan mina tradingstrategier autohandlade för mig. Någon sorts terapi.
Jag upptäckte att det var roligt att hålla på med bloggen och att göra inlägg och jag märkte också att fler och fler otroligt nog började läsa vad jag skrev. Vägen från den tiden har inte varit spikrak utan den har varit både krokig och oförutsägbar. Att sidan skulle bli vad den är idag hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Ett av målen med bloggen när jag började – och som jag än idag har kvar som något av de viktigaste ledorden – är att det skall vara roligt att jobba med den.

Det är faktiskt fortfarande väldigt roligt att driva Samuelssons Rapport och med hjälp av alla läsare och framförallt alla medlemmar som nu finns på sidan så har det bara blivit mer och mer så. Jag hade inte kunnat drömma om att så många skulle vilja ta del av det jag gör när jag började för 12 år sedan. Jag är både tacksam och ödmjuk inför uppgiften.
Det som har givit mig mest tillbaks dessa 12 åren och som för mig är ovärderligt är alla de fantastiska kontakter som jag fått. Att få alla dessa mail och telefonsamtal från intresserade medlemmar och läsare är något som jag sätter stort värde på.

Tack alla ni som gör Samuelssons Rapport till vad den är idag!

img 58da0fa34c227 Samuelssons Rapport

Related Posts

Rikast i Sverige 2022 – En lista med de 100 rikaste svenskarna

Rikast i Sverige 2022 – En lista med de 100 rikaste svenskarna

Ripple XRP kan vara nya Bitcoin

Ripple XRP kan vara nya Bitcoin

Frilansskribent – Vill du skriva om aktier, investeringar eller trading? – Hör av dig!

Frilansskribent – Vill du skriva om aktier, investeringar eller trading? – Hör av dig!

Jobba Hos Oss – Samuelssons Rapport

Jobba Hos Oss – Samuelssons Rapport