June 11

Grattis på födelsedagen!!! – Samuelssons Rapport fyller 11 år

Last Updated on 14 August, 2023 by Håkan Samuelsson

Idag är det en speciell dag för Samuelssons Rapport. Idag var det exakt 11 år sedan sidan startades. Det känns lite speciellt. Både kul och lite läskigt. Kul för att sidan fortfarande snurrar på och växer år efter år. Det är jag glad och stolt över. Lite läskigt är det också för att tiden går så fruktansvärt fort. 11 år! Det är ju en evighet nästan.
Vi har fått många nya läsare och medlemmar det senaste året. Jag har fått en hel del hjälp med olika sysslor på sidan det senaste året också. Saker som tagit mycket tid från mina huvudsysslor såsom trading och utbildningen. Jag har några spännande nyheter som jag hoppas kunna släppa inom några proff omdöme veckor. Det är ett otroligt spännande projekt som jag tror ni kommer att gilla. Speciellt om ni sysslar med trading.
Grattis Samuelssons Rapport på 11-årsdagen!!!

img 5c9be402e3141 Samuelssons Rapport

Related Posts

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Proff.se – Varning? Här är min ärliga åsikt om detta företag – (Omdömen, bluff?)

Proff.se – Varning? Här är min ärliga åsikt om detta företag – (Omdömen, bluff?)

Sveriges 25 landskap – Landskapen i Sverige i storleksordning | Lista & Stor Karta

Sveriges 25 landskap – Landskapen i Sverige i storleksordning | Lista & Stor Karta