Hur kan jag veta att det är kvalitet i det du gör?

Hur kan jag veta att det är kvalitet i det du gör?

Beviset för att det jag gör fungerar hittar du exempelvis här. Vår USA-strategi handlas på ett amerikanskt företags sida där det finns över 10000 strategier Min swingtradingstrategi har funnits i topp i många år. Hur mycket någon än skulle vilja fuska så är det omöjligt pga att det är livetrading hela tiden. Man kan dessutom autohandla signalerna. Avkastningen går inte att ändra helt enkelt utan att det skulle uppstå en massa protester bland medlemmar. Det är därför som jag har min strategi på denna sida för att bevisa att vår trading fungerar.

Även de andra strategiernas resultat stämmer EXAKT på grund av samma princip. Hur kan man veta det? Samuelssons Rapport har som sagt många medlemmar som tar våra trades. Hade resultaten du hittar bland annat här och här inte stämt överens med våra medlemmars resultat så hade dom meddelat oss direkt. Vilket dom också gör ibland och vi får korrigera.


Följande kanske också gör dig tryggare

Jag är nummer 1 i världen på Kevin Davey’s ”Strategy clubs” lista för tradingstrategi-design

Jag gick för några år sedan en kurs hos Kevin Davey. Mycket beroende på hans Strategy club vilket är en klubb där du skickar över strategier till Kevin och där han simulerar strategierna i 6 månader för att se att dom håller för riktig trading. De som lyckas med att skicka över strategier som är tillräckligt robusta får som vinst alla andras strategier som passerat den månaden. Detta sker på månadsbasis.

Jag har 30% mer strategier än tvåan på listan

Sedan detta startade så ligger jag som nummer 1 i världen för mest robusta strategier som passerat i hans klubb. Jag har i skrivande stund 30% mer strategier som passerat kriterierna för robusthet än tvåan. Det är många som vill åt dom där strategierna kan jag lova så konkurrensen är hård.

Varför nämner jag detta?`Jo, för att jag vill att du skall få en oberoende källa på att mina metoder fungerar. Mina metoder är ganska lika Kevins även om dom inte är helt lika. 

 

Hur många av de tjänster som finns i Sverige idag kan visa liknande bevis? I livetrading alltså? Med historik är det lätt att fuska, glöm inte det.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com