January 26

Hur kan jag veta att det är kvalitet i det du gör?

Last Updated on 11 April, 2023 by Håkan Samuelsson

Hur kan jag veta att det är kvalitet i det du gör?

Beviset för att det jag gör fungerar hittar du exempelvis här.  Detta är livetrading sedan 6 år tillbaka. Hur kan man veta att det stämmer? Samuelssons Rapport har många medlemmar som tar våra trades. Hade resultaten du hittar där inte stämt överens med våra medlemmars resultat så hade dom meddelat oss direkt. Vilket dom också gör ibland och vi får korrigera.


Följande kanske också gör dig tryggare

Jag är nummer 1 i världen på Kevin Davey’s ”Strategy clubs” lista för tradingstrategi-design

Jag gick för några år sedan en kurs hos Kevin Davey. Mycket beroende på hans Strategy club vilket är en klubb där du skickar över strategier till Kevin och där han simulerar strategierna i 6 månader för att se att dom håller för riktig trading. De som lyckas med att skicka över strategier som är tillräckligt robusta får som vinst alla andras strategier som passerat den månaden. Detta sker på månadsbasis.

Jag har 30% mer strategier än tvåan på listan

Sedan detta startade så ligger jag som nummer 1 i världen för mest robusta strategier som passerat i hans klubb. Jag har i skrivande stund 30% mer strategier som passerat kriterierna för robusthet än tvåan. Det är många som vill åt dom där strategierna kan jag lova så konkurrensen är hård.
Varför nämner jag detta?`Jo, för att jag vill att du skall få en oberoende källa på att mina metoder fungerar. Mina metoder är ganska lika Kevins även om dom inte är helt lika. 


Hur många av de tjänster som finns i Sverige idag kan visa liknande bevis? I livetrading alltså? Med historik och statistik är det lätt att fuska, glöm inte det.

Related Posts

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Hur man hanterar ekonomisk förlust

Hur man hanterar ekonomisk förlust

Vad menas med ränta på bankkonto? +25 Viktiga frågor om bankkonton

Vad menas med ränta på bankkonto? +25 Viktiga frågor om bankkonton