0
was successfully added to your cart.

Varukorg

Insplanets kunder sparar i snitt 1 800 kr/år på att jämföra och teckna försäkringar.
Pris inom 30 sekunder från Sveriges försäkringsbolag – kostnadsfritt!

Om Insplanet

Insplanet koncernen utvecklar och driver digitala konsumenttjänster och varumärken med huvudsaklig inriktning mot försäkringar och privatlån. Bolaget har idag en ledande position inom jämförelse och förmedling av sakförsäkringar mot konsument via jämförelsesajten Insplanet.com. Jämförelse- och förmedling av privatlån, samt i mindre omfattning ett antal andra privatekonomiska tjänster, erbjuds under varumärket MyLoan. Koncernen bedriver sedan 2016 även en mindre verksamhet inom förmedling av begagnade bilar lokalt inom Stockholmsområdet. Verksamheten befinner sig i ett tidigt utvecklingsstadium i att stöpa om konceptet till en rikstäckande digital bilförmedlingstjänst under det nya varumärket Cardrop.

Insplanets aktie är noterad på NASDAQ OMX First North med Mangold Fondkommission AB som certified adviser. Bolagets största ägare är grundarna av Insplanet och mediekoncernen Bonnier.

Omsättningen 2016 uppgick till 95 MSEK och antal medarbetare uppgick till 76 personer.

Insplanet.com – rätt försäkring till rätt pris!

Insplanet är en av Sveriges ledande jämförelsetjänster och förmedlare av försäkringar. Bolaget grundades 1999 med målet att göra det lättare för privatpersoner och företag att kunna jämföra, köpa och byta försäkringsbolag. Syftet med tjänsten är att spara tid och pengar åt kunderna och se till att de har rätt försäkringar för deras individuella behov. Sedan starten har Insplanet hjälpt över 2,5 miljon svenskar att se över sina försäkringar och vi hjälper varje dag tusentals personer att se till att de har rätt försäkring till rätt pris.

Insplanets rådgivning, jämförelsetjänster och förmedlingstjänster är helt kostnadsfria. Det är samma pris på de produkter vi förmedlar oavsett om du köper via Insplanet eller om du går direkt till våra leverantörer och samarbetspartners.

Det finns ju trots allt roligare saker att lägga tid och pengar på än att se över sina försäkringar. Så låt oss göra jobbet.

Insplanet utsågs till Årets Försäkringsförmedlare Sak på Insurance Awards 2012.

Jämför försäkringar med Insplanet

Många upplever försäkringar som något svårt och jobbigt. Samtidigt vill vi alla känna oss trygga när vi går och lägger oss på kvällen och veta med säkerhet att våra käraste ägodelar är försäkrade rätt om olyckan skulle vara framme. Frågorna är många men det kan ofta upplevas som både komplext och tidskrävande att söka fram svaren på egen hand. Vilket försäkringsbolag ska jag välja och vilket skydd behöver jag? Vad skiljer sig i pris och villkor mellan de olika försäkringsbolagen? Det är av den anledningen vi finns här för dig. Vi har hållit på med försäkringar sedan 1999 och har sedan dess hjälpt över 2,3 miljoner personer runtom i Sverige att hitta rätt försäkring till rätt pris. Vi hämtar in priser från Sveriges försäkringsbolag, lusläser villkoren åt dig, och guidar dig rätt så att du kan känna dig trygg med dina val och sova gott om natten.

Så mycket kan du spara på att byta försäkring

Att välja fel försäkring kan kosta dig onödiga pengar varje år och innebära att du saknar rätt skydd. Genom en så enkel sak som att se över bilförsäkringen kan många spara tusenlappar årligen. Med hjälp av Insplanet får du på bara ett par knapptryck prisförslag från en rad olika försäkringsbolag med en tydlig överblick över villkor och kundomdömen. Priserna är desamma som om du hade vänt dig direkt till försäkringsbolagen. När du väl hittat den försäkring som passar dig och dina behov kan du med ett enkelt knapptryck teckna försäkringen som börjar gälla direkt vid det startdatum du anger vid köpet. Känner du dig fortfarande vilsen hjälper våra kunniga försäkringsrådgivare gärna till via chatt eller telefon. Insplanets rådgivning och jämförelse är helt kostnadsfri. Efter genomfört köp får du en bekräftelse skickat till dig och du har självklart 14 dagars ångerrätt på dina köp.

”Förstatliga dansbanden” eller ”Diskoteken dödade dansbanden”

| Börsblogg, Övriga ämnen | No Comments
Flitiga läsare har sett denna video förut. Jag kan inte låta bli att visa den igen, den är helt enkelt underbar!

Ja, jag är fortfarande nummer 1 i hela världen på att designa tradingstrategier!!!

| Livet som trader, trading, Tradingstrategier | No Comments
Nja, naturligtvis är det mindre troligt att jag är bäst i världen på detta. Däremot så är det så att på Kevin Daveys lista med deltagare, som designar tradingstrategier över hela världen, så ligger jag fortfarande nummer ett! Ja, det är några fler deltagare än bara en... Givetvis är jag oerhört stolt över detta även om det inte spelar någon större roll egentligen. Kanske är det så att du vill lära dig vad trading handlar om och du inte vet vart du skall vända dig. Mitt mål med detta inlägg är att du nu i varje fall har 2 trovärdiga källor att vända dig till om du vill lära dig mer om algotrading. Kevin Davey - Världsmästare i trading

Skall du köpa en tradingdator?

| Börsblogg | No Comments
Då skall du läsa det här inlägget om tradingdatorer.

Det ser onekligen ganska lovande ut för Bitcoin

| Kryptovaluta | No Comments
Det ser helt klart bra ut för Bitcoin i dagsläget. Kryptovalutan har återhämtat sig väldigt starkt sedan den bottnade i vintras. Nu finns det inget som är säkert inom trading och investeringar och allting handlar om sannolikheter och odds. Men från de 20-25 år som jag sysslat med trading så ser det faktiskt ganska bra ut just nu. Formationer och mönster som dessa brukar fortsätta starkt. Hur säker kan man vara? Tja, säg att du har en tärning med 6 sidor. Jag tror en fortsatt uppgång gäller på 4 av de 6 sidorna. Får vi en situation liknande den vi har nu i diagrammet nedan så kommer värdepappret fortsätta upp 4 gånger av 6 och den kommer att gå ner 2 gånger av 6. Bra odds? Ja, mycket bra odds. Med en uppgång menar jag att vi kommer att nå nya highs för Bitcoin. Tror jag det kommer gå rakt upp? Nej, det tror jag inte. Jag tror vi kommer att forsätta hacka oss uppåt på ungefär samma sätt som nu. På vägen upp så kommer den falla hårt ibland för att skaka av sig svaga händer. 10000 dollar nivån kommer bli extra tuff. Men som sagt, det är bara 4 gånger av 6 som jag tror det lyckas på. Övriga gånger går det ner och du kommer att förlora pengar. 

Leave a Reply