November 7

Jackpot i Yen och Japan nästa!

Last Updated on 11 April, 2023 by Håkan Samuelsson

Vilken härlig Jobreport i USA igår. Japanska Yenen formligen imploderade efter rapporten. Min strategi i Yen är robust och har hittills varit av samma kvalitet som en Japansk Lexus. Något man kan lita på och som levererar vecka efter vecka. Det är tryggt att ha någonting sådant i sin portfölj.
Igår så gjorde strategin något ganska ovanligt dock, den formligen exploderade. (eller imploderade kanske är ett bättre ord) Jag fick en perfekt blankning direkt efter den positiva jobbrapporten i USA och den gick väldigt snabbt till exitnivån. Traden tog inte många
jal-japan-airlines-a380minuter. Tillsammans med guldet och T-Bonds så gjorde Yenen att jag hade en ovanligt bra dag på jobbet.
Jag åker till Japan nästa vecka och det är lite lustigt att min Yenstrategi bestämmer sig för att göra sin bästa trade någonsin just nu. Inte ens en vecka innan jag åker dit.  Men jag tackar marknaden och tar ödmjukt emot.
daytrading yen

Related Posts

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Välkommen till Sveriges största tradingblogg – (och en av) Sveriges största aktieblogg

Välkommen till Sveriges största tradingblogg – (och en av) Sveriges största aktieblogg

Hur går det för mig? Det var ett tag sedan nu…

Hur går det för mig? Det var ett tag sedan nu…