Tack till alla er som är intresserade av att gå min algotradingutbildning. Intresset är smickrande. Däremot så måste jag börja bli lite selektiv. Dels för att min tid är dyrbar och dels för att jag är ”rädd” om mina kunskaper. Jag kommer med start idag införa följande krav för att gå min utbildning.

1) Jag måste vara säker på att du är seriös
2) Jag kommer bara jobba med de som kan lägga ner den tid som krävs för att ta sig igenom utbildningen
3) Jag måste vara övertygad om att du har rätt inställning för att lyckas som trader
4) Jag vill även ha en kort telefonintervju med dig för att se att vi ”klickar”.

Om du vill jobba med mig, skicka ett mail med en kort presentation så hör jag av mig till dig så snart jag kan.

Min daytrading strategi TickVix i SP500.

Algotrading – Vad är det och hur kommer du igång? (Robothandel 2018)