kortio

Kortio

Kortio finns på en marknaden där det idag är väldigt många olika kreditkort. Att lyckas hitta det som passar dig bäst är därför väldigt svårt, speciellt om du inte är van vid att leta igenom mängder med sajter för att hitta kreditkort. Vad du istället kan göra är att använda en sajt som jämför olika kreditkort och som därefter visar dig vilket som kommer att passa just dig bäst. Detta är precis vad Kortio gör. Om du vill få en snabb översikt av olika kreditkort med deras för och nackdelar är Kortio perfekt för dig.

Hur Kortio fungerar:

Sajten fungerar på ett väldigt enkelt sätt för att alla ska kunna förstå och använda den. De erbjuder något som de kallar för Kortguiden. Det är tio enkla frågor som du snabbt besvarar med ett Ja eller Nej. Efter detta behöver du bara ange ditt personnummer och din månadsinkomst. Detta filtrerar sedan ut dem kort som inte passar dig och visar dem kort som kommer att passa dig bäst. Om detta inte är något som du vill göra kan du också leta efter kreditkort på ett sätt som är mer manuellt.
 
kortio

Sök på kategori:

Kortio erbjuder flera olika kategorier med kreditkort. Välj bara den kategori som är viktigast för dig så kommer du sedan att hitta flera kreditkort som passar perfekt för dig. Du kan även välja flera filter för att snabbt filtrera bort dem kort som inte passar dig. På detta sätt kommer Kortio bara att visa dig dem kreditkort som du faktiskt är intresserad av. Då slipper du gallra bland mängder av kreditkort, Kortio sköter det åt dig.

Kreditkorten:

Om du hittar ett kreditkort som du blir lite intresserad av kan du klicka på det. Då kommer du få en mer utförlig översikt av kortet. Du kommer också få en tabell över lite olika saker med kortet samt en lista med för och nackdelar. På detta sätt blir det riktigt enkelt för dig att snabbt se vad kortet erbjuder och om det är något som kommer att fungera för dig. Detta är helt enkelt riktigt bra för dig som letar efter ett bra kreditkort på den svenska marknaden.

För och nackdelar:

Här kommer en snabb lista över några för och nackdelar.

  • Väldigt stort utbud:

Kortio har ett väldigt stort utbud av olika kreditkort för dig att välja mellan, detta ökar chansen att du ska lyckas hitta något som passar dig perfekt.

  • Inga recensioner:

En nackdel med Kortio är att dem inte erbjuder några recensioner, bara fakta. Detta gör att du inte kan veta vad andra människor tycker om kreditkortet. Vill du få recensioner bli du istället tvungen att leta reda på mer information om just det kreditkort som du är intresserad av.

  • Bra filter:

Dem erbjuder flera filter som är väldigt enkla att använda och som fungerar bra för att filtrera bort dem kort som du inte är intresserad av. På så sätt hittar du snabbt vad du letar efter.
Kortio är en riktigt bra tjänst för alla er som letar efter kreditkort eftersom de erbjuder bra filtrering. Med deras hjälp kommer du att hitta ett kreditkort som passar just dig mycket snabbare.

Vill du ha konkreta råd om trading och aktiesparande? Få vårt nyhetsbrev!

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email