April 4

Lördag – vad gör en tradingnerd då?

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Vaknade lite sent idag. Hade tänkt att sticka o träna det första jag gjorde idag men vaknade alltför sent för att det skulle ske. Får bli lite senare under dagen istället.
Det första jag gjorde efter att jag vaknat var att sätta på en kopp kaffe och kika in på Cup of coffee with tea spoonkontoret för att se hur mina senaste strategiberäkningar hade gått.
Har alltid en eller två datorer som står och snurrar nästan dygnet runt med beräkningar för nya strategier.
Denna morgon hade jag 5-6 stycken klara. Så detta var det första som jag attackerade  nu på “morgonen”. Är som ett barn som öppnar presenter när jag kikar in på kontoret för att kika på dagens skörd.  Av dessa 6 var 5 inget att ha alls medan 1 var värd att köra nya beräkgningar på.
Dayrtrading/trading idag handlar väldigt mycket om statistik, sannolikheter och odds. Älskar man siffror som jag gör så är det bara kul. Det gäller att alltid ligga steget före och inte förlita sig på sådant som fungerar idag.
Här är min senaste skapelse som jag pillat mycket med i veckan. Nu skall den in i nästa runda av beräkningar. Nya tuffa tester väntar för att se om den “håller”.TF

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Samuelssons Rapport

Samuelssons Rapport

Sova gott med en ny tradingstrategi

Sova gott med en ny tradingstrategi