Utveckla Din Trading & Förståelse inom Aktier och Investeringar

Boka En Konsultation

Din tid kan skräddarsys för att möta dina specifika behov och täcka något ämne du önskar. Vissa använder denna tid till att:

Få tips och råd om hur man navigerar all den information som finns på nätet idag om trading och investeringar och hur du kommer igång för att undvika nybörjarmisstag
Få omedelbar feedback på en strategi du vill- eller har utvecklat
Generella frågor om trading och investeringar.
Provsnacka med Samuelsson för att se om det är givande inför en kurs du är intresserad av. En trygg start om du senare vill köpa en swingtradingkurs, algokurs eller några tradingstrategier)


Pris För Konsultation – (20 minuter):
Ickemedlem 400kr
Medlem 250kr  (endast fullvärdig Tradermedlem eller Investerarmedlem) 

*Jag tjänar inga pengar på dessa låga priser utan gör det främst för att jag tycker det är roligt att hjälpa andra samt att jag älskar att snacka trading och investeringar. Jag avsätter endast 1 timma per dag till detta så passa på. *Max 1 konsultation per person. *All konsultation sker över telefon eller Skype. (Jag ringer upp) *Ytterligare tid debiteras med 1000 SEK/timma. Konsultationen måste användas inom 1 månad eller tiden förfaller, Pengar återbetalas i dessa fall inte. 

Köp En Konsultation Samuelssons RapportSamuelssons Rapport


Timpaket (Köp fler timmar)

Vill du köpa fler timmar? Kontakta oss och beskriv vad du behöver hjälp med så återkommer vi om vi tror att vi är en bra match.

Behöver du en mentor eller någon att bolla dina ideér med? Samuelsson har jobbat i 20 år med professionell trading och handel med värdepapper. Nu har du möjlighet att köpa ett timpaket på 5 timmar eller 10 timmar. Kontakta oss om vad du vill ha hjälp med så återkommer vi om vi tror att vi kan hjälpa dig. Timpaketen måste användas inom 3 månad eller tiderna förfaller, Pengar återbetalas i dessa fall inte. 

tradingmentor coach

 


 

Frågor?  Ni når mig här.
Samuelssons Rapport

Alla framgångsrika traders har haft en mentor – jag också.

“Jag har träffat många experter som försökt att lära ut trading de 20 år som jag varit en aktiv trader. De flesta har ingen bakgrund alls som trader och vet därför inte vad det innebär att riskera pengar. Jag har 20 års erfarenhet av att hantera detta. Jag kan lära ut de grundläggande metoderna för trading som fungerar, metoder som jag lärt mig över de 20 år som jag varit trader.. ”

Upplever du problem med din trading, svårt att veta hur du skall komma igång eller har du frågor kring dina aktieportföljer och vill ha en öppen och ärlig diskussion med objektiv feedback? Har du frågor kring daytrading, swingtrading och/eller investeringar som du vill diskutera med någon? Då har du kommit rätt.

 

Jag handlar idag över hela världen
Jag handlar idag över hela världen

 

Varför skall du lyssna på mig?

Eftersom jag handlar på aktiemarknaden varje dag. Det gör mig mer trovärdig. Jag har en civilingenjörsexamen från KTH och jag har handlat på börser över hela världen sedan 1998. Större delen av dessa på heltid.

Jag är nummer 1 på Kevin Davey’s “Strategy clubs” lista för tradingstrategi-design

Jag gick för några år sedan en kurs hos Kevin Davey. Mycket beroende på hans Strategy club vilket är en klubb där du skickar över strategier till Kevin och där han simulerar strategierna i 6 månader för att se att dom håller för riktig trading. De som lyckas med att skicka över strategier som är tillräckligt robusta får som vinst alla andras strategier som passerat den månaden. Detta sker på månadsbasis.

30% mer strategier än nummer 2

Sedan detta startade så ligger jag som nummer 1 i världen för mest robusta strategier som passerat i hans klubb. Jag har i skrivande stund 30% mer strategier som passerat kriterierna för robusthet än tvåan. Det är många som vill åt dom där strategierna kan jag lova så konkurrensen är hård.

Varför nämner jag detta?`Jo, för att jag vill att du skall få en oberoende källa på att mina metoder fungerar. Mina metoder är ganska lika Kevins även om dom inte är helt lika.

vill du lära dig mer?

Fler Artiklar Nedan

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Läs Mer
Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Läs Mer
Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

En daytraders lön? – Vad tjänar man på en dag? | Hur mycket tjänar man på daytrading?

Läs Mer
En daytraders lön? – Vad tjänar man på en dag? | Hur mycket tjänar man på daytrading?

Blanka OMX index – strategi

Läs Mer
Blanka OMX index – strategi