Portföljen nedan är vad mina midterms/”ickedaytrading” strategier tog med sig hem över helgen. Det är öppna trades med andra ord. En ganska typisk dag färgmässigt (vinnare/förlorare) även om jag brukar ha fler positioner normalt. Det är fortfarande sommar och det är ganska lugnt på börsen. När börsdagen sedan öppnar kommer alla mina daytradingstrategier att kicka igång också.  Alla mina midterms och daytradingstrategier autotrejdas automatiskt av mina programvaror. Om ni undrar vad det är för marknadspositioner så är det terminskontrakt för en del olika marknader runt om i världen. Portföljen har jag byggt upp för att försöka uppnå så mycket diversifieringseffekt som möjligt.

Jag lär ut hur jag gör i min algotradingkurs för dom som är intresserade.

Här är en elev som går min kurs. Han skriver om hur det har varit ända sedan han började.