April 4

Mina dagliga rutiner inom Swingtrading

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Mina dagliga rutiner inom Swingtrading

Swingtrading är perfekt om man vill hålla på med trading vid sidan av sitt vanliga jobb. Kanske man vill prova sina vingar för att se om trading är något för dig och därifrån ta steget till trading som kräver mer pengar eller tid. Om du väl vet vilken typ av system eller swingtrategi som du skall använda dig av så krävs det inte mycket tid för att lyckas med detta.

Mina dagliga rutiner är att jag efter börsen har stängt laddar hem alla de senaste kurserna till mina programvaror. Det tar inte mer än en minut. Efter det så kollar jag igenom mina fokuslistor där jag har mina strategier och aktier. Jag ser med en gång vilka aktier som ger köpsignaler i mina programvaror. Av dessa väljer jag ut de bästa som jag tror mest på. Det kan vara alltifrån noll aktier till 3-4 aktier beroende på hur marknadsklimatet ser ut just nu.

 

img 60ca4e613de98 Samuelssons Rapport

Läs gärna: Dagens köpsignaler

När jag väl valt mina aktier så går jag till min aktiemäklares hemsida och lägger in dessa ordrar. Allt som allt så tar detta inte mer än 10-15 minuter. Max 20 om det har hänt mycket under börsdagen. Om man inte vill göra jobbet efter att börsen stängt så kan man alltid göra det morgonen efter innan börsen öppnar. Denna process upprepar jag dag efter dag. Vill man börja med trading så är det ett perfekt sätt att starta.

Onlineutbildning i swingtrading

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Swingtradingsignaler – Vanliga frågor

Swingtradingsignaler – Vanliga frågor

Tradingsignaler sedan 2013 | Vi vågar visa våra resultat!

Tradingsignaler sedan 2013 | Vi vågar visa våra resultat!