Det var en volatil 2018 stundtals. Men med robusta strategier som är testade med 15-20 års historiska data så ökar dina odds för att lyckas rida ut stormar och annat. Många av mina strategier är testade genom både finanskris och IT krasch. Klarar dom dessa nedgångar så brukar strategierna vara tåligare.

Flera av mina strategier har klarat testet 2018 och gör nu nya equity highs. Riktigt roligt att se siffrona peka uppåt igen.

Vill du läsa mer om hur jag jobbar och ger andra chansen att ta del av det jag gör? Du kan du läsa mer här om du är intresserad.

Lycka till med din trading!

 

En strategi där jag tradar SP500

En strategi där jag tradar SP500

 

Läs gärna också om hur jag lyckats klättra upp till första platsen för tradingstrategi-design på världsmästaren Kevin Daveys lista. Där tävlar deltagare från hela världen.

Leave a Reply