April 4

Nyhet – nu även USA trades i swingtradingtjänsten

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Hej alla Swingtraders,

Jag har en trevlig nyhet för alla swingtraders. Inför morgondagen så kommer jag att inkludera även USA trades i swingtrading tjänsten. Jag frågade mina medlemmar om vad dom tyckte och det blev ett rungande svar till att ta med USA-aktier i tjänsten.
Det finns som jag ser det 3 bra orsaker till att inkludera USA-aktier i ens trading.

img 60ca4e613de98 Samuelssons Rapport

Swingtrading utbildning

Vilken tidsperiod är bäst för swingtrading?

  1. Vi kommer tjäna mer pengar. Det finns ett stort urval av aktier i på de amerikanska daytrading samuelssons rapportbörserna och det genereras många bra signaler med stark edge där dagligen. En bra edge gör att vi har större chans till att tjäna pengar. Med detta menar jag inte att edgen är bättre på USA-börsen utan att vi kommer få fler signaler och därigenom generera mer vinst. En mycket bra anledning till att ta med dom i vår tjänst tycker jag.
  2. Courtaget för USA-aktier har gått ner ordentligt det senaste året och det innebär att vi får behålla en större del av kakan jämfört med tidigare.
  3. Pga att antalet kvalitetsaktier på Stockholmsbörsen som jag anser det vara värt att swingtrejda är förhållandevis få så innebär en USA-inkludering att vi kommer få många fler trades att välja på. Pga av uppgången den senaste tiden så har även marknadsförhållandena gjort att det blivit mindre signaler än tidigare på Stockholmsbörsen. Här skulle vi få se en klar förbättring med många fler trades iom en USA-inkludering.

Så imorgon drar vi igång med dessa nya signaler. Ni hittar dom på samma sida som Stockholmssignalerna. Jag kommer inte höja priserna pga detta utan det kommer ingå i TRADER-tjänsten som vanligt.
Väl mött!
samuelssons rapport swingtrading

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Swingtradingsignaler – Vanliga frågor

Swingtradingsignaler – Vanliga frågor

Tradingsignaler sedan 2013 | Vi vågar visa våra resultat!

Tradingsignaler sedan 2013 | Vi vågar visa våra resultat!