Välkommen till Sveriges största tradingblogg (och en av) Sveriges största aktieblogg


 

Startade 2008

Bloggen Samuelssons Rapport, startade jag 2008, som en hobby och sidoverksamhet och för att jag tyckte det var roligt att kunna nå ut till fler likasinnade i Sverige. Kontakten och nätverkande med andra traders har varit (och är) med råge det mest givande (och lönsamma) med denna bloggen.

Våra resultatbaserade  (mer här) tradingtips och investeringsidéer är anledningen till att vi idag har flera hundra medlemmar samt att våra utbildningar och antal läsare växer år efter år.

Kontakta mig gärna om du vill snacka trading. Jag lever och andas det varje dag. Det är min största passion, mitt jobb och min hobby sedan över 20 år.

Är du intresserad av att boka en konsultation för att utveckla din trading eller ditt aktiesparande så kan du göra det här.

 

Enmansshow? – inte längre

Sedan slutet av 2017 så är det inte bara jag som jobbar med Samuelssons Rapport. Det var i nästan 10 år en enmansshow. Jag får idag hjälp med både skrivande, support och drift. Jag fokuserar idag mestadels på tradingen, aktieportföljerna och vår utbildning vilket är de områden där jag gör mest nytta och som jag tycker är roligast.

På grund av tidsbrist så letar jag också aktivt efter samarbetspartners för att fortsätta utveckla sidan. Känner du att du är rätt man eller kvinna för detta så tveka inte att höra av dig.

 

Vill du vara en del i vårt team?

Vi söker alltid traders, investerare, aktiekunniga och duktiga skribenter som kan hjälpa oss framåt. Hör gärna av dig till oss om du tror att du har något att bidra med. Vi har alltid flera spännande projekt på gång.

 

Vem är jag?

Jag heter Håkan Samuelsson och har arbetat med trading i ungefär 20 år i framförallt USA och Sverige. Jag handlar idag aktivt på börser över hela världen. Jag är en utbildad civilingenjör från KTH. Jag spenderar mina arbetsdagar med att handla mina egenutvecklade tradingstrategier och aktieportföljer, ta hand om denna bloggen samt att lära upp nya traders och aktieintresserade.

 

Min Proptrader-tid i USA

Jag har även jobbat och trejdat som Prop-trader i USA i flera år. Jag har en amerikansk mäklarlicens, en så kallad Series 7 (se nedan). Denna ”tog” jag i London och i Chicago. Under mina år i USA blev jag också ansvarig för att lära upp nya traders på en av USA’s största proptrading-firmor.

Amerikansk series 7 licens: Här är 2 av flera examensbevis som jag har tagit och fått genom åren.

 

Fritiden

Jag kommer ursprungligen från Göteborg men jag har bott större delen av mitt vuxna liv utomlands. Numer hittar du mig oftast i Göteborg eller Stockholm. Ibland kan jag också vara någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag har bott och jobbat med trading i USA, Indonesien, Italien, Tyskland, Malaysia, Korea, Holland och England.

På fritiden hänger jag helst med min son. På en delad andraplats hamnar mina vänner och min passion för att resa.

 

Intervju med mig

(Intervju med mig här på amerikanska Collective 2.)

 

Livet som trader

Du hittar en hel del info om mig också genom att läsa artikelserien Livet som trader.

 

Kontakta mig!

Något av det roligaste med att ha denna bloggen har varit kontakten med alla människor som jag fått runt om i Sverige och världen. Det fortsätter också att vara den mest lönsamma delen av att ta hand om denna blogg. Så kontakta mig gärna. Jag älskar att få kontakt med kvinnor och män som håller på med aktier eller trading. Ibland kan det bara vara kul att prata lite så tveka inte. Du får kontakt med mig här.

Intresserad Av En Konsultation?

 


Vill du ha konkreta råd om trading och aktiesparande? Då kan vårt nyhetsbrev vara något för dig.